IDEALNA ZA JESEN

NA TRENUTAK NAM SE UČINILO DA JE PLAVUŠA! Kejt Midlton iznenadila javnost najvećom transformacijom do sad (FOTO)

0

Ukoliko tragate za savršenom bojom kose za jesenju sezonu, ne čekajte više ni trenutak — vojvotkinja od Kembridža već ju je pronašla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najlepša Šanel tašna i omiljeni kroj suknja-pantalona koje je Kejt Midlton odabrala za posetu Prirodnjačkom muzeju u Londonu nisu mogli da zasene njenu novu boju kose koja je oduševila dame, piše Lepa & Srećna.


Stilisti se slažu da novi izgled lepe Kejt odražava prave boje jeseni i deluje mnogo toplije. Fantastična figura koju redovnim vežbanjem održava engleska princeza dozvoljava joj da nosi njen omiljeni model - suknja-pantalone koje sežu do iznad članaka.

 

 

Boja graška je apsolutni hit kad je u pitanju moda za jesen 2019. godine, a uz ove pantalone je Vilijamova supruga kombinovala pripijenu bluzu od ljubičaste trikotaže.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kejt je ostala verna svom običaju da uklapa boje obuće i tašne, pa je tako uz jesenje cipele od bordobraon kože ponela san svih žena - malu Šanelovu tašnu sa štepanim prednjim delom i krutom ručkom, a boja koja podseća na burgundac odlično se uklapa u celu paletu.

 

Međutim, više od svega je svet očaran novom bojom kose Kejt Midlton!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Frizeri kažu da nisu u pitanju pramenovi, a pošto plava kosa ima divan medeni odsjaj, pretpostavka je da se Kejt odlučila za balajaž. Nema sumnje da joj kosa izgleda još gušće nego obično, a nova boja upotpunjuje pravi izgled za jesen.


Koliko je svetlija nova boja vidi se u poređenju s fotografijom iz januara 2019. godine!

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker