LEPOTICA

NAKON RASKIDA IZGLEDA NIKAD BOLJE: Ivana Španović promenila FRIZURU, svi oduševljeni! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

vilinavlas

29-09-2019 13:21h
Prelepa promena, ali zasto toliki dekolte, ne stoji ti ti si sportski tip.

pa sta je promenila

29-09-2019 13:37h
@vilinavlas
i dalje je ko vitez koja ... ha ha ha ha ha ha ...
Koliko je to ponizavajuce kad trener opali igracicu ili harmonikas pevaljku ... Tuga .

Nemus

29-09-2019 19:31h
@pa sta je promenila
Tebi nije dobro kad vidis najbolju ribu u Srbiji a i sire... Ponizavajuce je za tebe kako te jedu tvoji sopstveni kompleksi. Bice ti sve teze i teze... Pakao ti je u glavi zar ne?

koča

30-09-2019 10:51h
kad bude promenila još nešto skakaće još bolje

Dunja

01-10-2019 12:07h
Gde u ostalom ide ovaj svet pun suplemenata, silikona, želje za novcem i slavom, jel to lepota poštovanja čoveka, deteta, porodice..ili idemo ka tome da budemo mašine..menjaj ulje i vozi..a oni koji to nisu će da rade za nacionalne penzije ovih prvih...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: