neverovatno

Nekada su bile ponosne plavuše: Možete li zamisliti naše pevačice u OVOM IZDANJU? (FOTO)

1

Kaže se da su plavuše razigranije i seksepilnije od brineta, a naše poznate dame oprobale su se i u ovom stilu.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kada ste dugo vremena na javnoj sceni, eksperimentisanje stilom se podrazumeva.

 

 

Upravo zbog toga, mogli smo da vidimo naše poznate pevačice u različitim izdanjima, manje ili više uspešnim. Ipak, one su svojom harizmom i neverovanim šarmom iznele svako od njih, iako bi pojedine fotografije želele da zaborave. Predstavljamo vam nekoliko takvih izdanja!


Seka Aleksić

 

foto: Nemanja Novaković

 

Budući da je poznata pevačica jedina dama sa naše scene koja je imala smelosti da se oproba u različitim stilovima, ovo i nije toliko iznenađenje. Seka je svoju publiku podjednako osvojila i sa plavom talasastom kosom, a jedna od njenih najdrastičnijih trasformacija jeste trenutak kada je odlučila da kosu potpuno skrati.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

A post shared by @foto.nostalgija on

 

Svetlana Ceca Ražnatović

 

Jedna od najfatalnijih crnki sa naših prostora na kratko je bila i plavuša. Ipak, za to kratko vreme uspela je da pomuti razum i muškarcima koji preferiraju ovakvu boju kose. 

 

 

Ceca je oduvek negovala svoj stil, te je novu nijansu potpuno uklopila. Iako nikada nije išla do potpuno svetle nijanse, morate priznati da je ova promena u njenom stilu i te kako drastična.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Youtube Printscreen

Severina Kojić

 

Nije slučajno što je upravo Severina jedna od najstilizovanijih dama sa naše scene. Popularna pevačica uvek isprati svaki trend, čak i ukoliko to znači da će drastično promeniti frizuru.

 

 

Upravo zbog toga, Severinu smo imali prilike da vidimo i kao plavušu, a mnogi će se složiti da poznata pevačica neodoljivo podseća na Merlin Monro. Treba imati petlje za ovakav seksepil, zar ne?

 

Ana Bekuta

 

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

 

Kratak talasasti bob nije oduvek bio njen zaštitni znak. Verovali ili ne, Ana Bekuta ne samo da je imala plavu kosu, nego i izuzetno kratku frizuru. Ana je nedavno izvukla svetlije pramenove, a nama ostaje da se pitamo - da li ćemo je nekad ponovo videti u ovakvom izdanju?

 

 

 

makonda-tracker