Veliki promašaj strit stajl kraljice

Srebrne sandale sa blok štiklom kao da je pozajmila iz cipelarnika svoje majke: Sijena Miler razočarala modne kritičare?

0

Filmska zvezda važi za jednu od najbolje odevenih žena na svetu, ponosno nosi titulu strit stajl kraljice, ali ovoga puta u malo elegantnijoj varijanti srušila je snove mnogih modnojh znalaca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska zvezda Sijena Miler pojavila se na jednom događaju u Londonu, stilizovana, ali bez wow efekta kojim uglavnom zrači. U društvu svoje majke, koja je inače dobar deo života radila kao lični asistent Dejvida Bouvija, razočarala je stilskim izborom...

 

Pre svega, valja napomenuti da je model ove haljine poznate kuće sam po sebi izazovan, kao i stilski prilično "mix and match". Gornji dekonstruisani deo koji na interesantan način ističe dekolte i ramena, sačinjen je od šljokica i kao zasebna celina izuteno efektan, piše Elle. Međutim, nastavak haljine, iskrojen je tako da ne prati liniju tela, već ravno pada poput spavaćice, a utisku spavaćice dodatno doprinosi i satenski materijal.

 

 

A post shared by Check The Tag (@check_the_tag) on

 

Na kraju su tu i rese na samom porubu, koje dodatno povećavaju utisak stilske zbrke na ovom zaista odvažnom modelu. Čitavo izdanje glumica je zaokružila srebrnim sandalama sa blok štiklom, koje uz ovu zbunjujuću haljinu ostavaljaju utisak "vintage 70's" modela, koji je eventualno pozajmila upravo iz cipelarnika svoje majke.

 

 

makonda-tracker