Beauty saveti poznatih

Lena Kovačević: U ritmu prirodnog izgleda

0

Bez previše eksperimenata, pevačica Lena Kovačević došla je do zaključka da joj najlepše stoji njena prirodna boja kose osenčena plavim pramenovima i toga se godinama pridržava. Zna koji kozmetički rituali prijaju njenoj koži i zato je neguje na najbolji mogući način.

foto: Alek Živković

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, džez pevačica Lena Kovačević neprestano dobija komplimente na račun svog izgleda. Međutim, lepa plavuša objašnjava da to nije došlo preko noći, već da je prošla kroz razne eksperimentalne faze dok se na kraju nije pronašla. Uspešna umetnica prisetila se i odevne i bjuti kombinacije u kojima se najlepše osećala i istakla bez čega ne može da zamisli zimske mesece.

foto: Alek Živković

UVEK me moji plavi pramenovi urađeni na moju prirodnu boju kose asociraju na more, odmor, sunce... S obzirom na to da sam dosta eksperimentisala s frizurom, pronašla sam ono što mi se najviše dopada i toga se već dugi niz godina držim. Lagano isfenirana kosa moja je omiljena frizura, koju najčešće iskombinujem s naglašenim očima.

 

Lena Kovačević: Osećaj porodičnog života je nešto posebno

 

NIKADA ne koristim prevelike količine šminke, nisam ljubitelj transformacija u stilu "pogodite ko sam". I u svetu odavno vlada trend prirodnog izgleda uz naglašavanje jednog detalja, na primer očiju ili usta, i to mi se dopada.
Ja se sređujem uvek u skladu sa mestom i prilikom gde idem.

foto: Alek Živković

SVAKOG DANA čistim kožu lica, i to ujutru i uveče balsamom na bazi ulja, posebno sada u zimskom periodu, da koža ne bi bila isušena. Koristim i neki hidrirajući tonik, ujutru je to hidratantna krema, dok uveče volim da stavim serum ili takođe neki balsam na bazi prirodnih sastojaka. Volim miris limuna i citrusa. Dva puta nedeljno radim pilinge i stavljam maske, po potrebi. Da se nisam opredelila za muziku, sigurno bih izabrala neko zanimanje u oblasti kozmetike ili šminke.

makonda-tracker