Iznenađenje

Glam haljine zamenila neočekivanom varijantom: Dženifer Lorens podigla boho stil na novi nivo (FOTO)

0

Oskarovka je pravi modni kameleon! Od glamuroznih izdanja do mladalačkog strit stajla - ne postoji odevna kombinacija koju nije predstavila a da u potpunosti nije zablistala...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je mlada glumica Dženifer Lorens u pitanju, do sada nismo imali prilike da vidimo baš mnogo iznenađenja. Oskarovka se odeva u skladu sa prilikom koja joj je pružena, i svaki put oduševi. Ali, došao je i taj trenutak - trenutak kada je Dženifer oduševila zanimljivom transformacijom.

 

Njenom šarmu je nemoguće odoleti: Trojica poznatih frajera koji su bili zaljubljeni do ušiju u Dženifer Lorens (FOTO)

 

Pred sam kraj godine Dženifer je odlučila da nas iznenadi fenomenalnom nadogradnjom boho stajlinga - skini džins dubokog struka glumica je uparila sa crnim sandalama na štiklu i to su bili jedni klasični komadi autfita, piše Elle. Ostatak izgleda isticao se pomalo neobičnim, ali originalnim spojem komada. Plišani sako u nežno roze boji uparen je sa maslinastozelenom košuljom vezanom u čvor, na kojoj se isticao dezen sa rozim detaljima, što se odlično uklopilo uz ton sa blejzerom.

Čitav stajling nadograđen je neočekivanim aksesoarom u vidu crne kožne torbe sa resama i upečatljivim širokim remenom raznobojnim prugama, te kružnim metalnim detaljima, dok je izgled zaokružen sunčanim naočarima sa okruglim staklima.

makonda-tracker