Zaboravite na fen i figaro: Uz pomoć jednostavne dnevne rutine imaćete savršene talase na vašoj kosi (FOTO)

0

Bilo da je vaša kosa ravna ili neposlušna, konačno postoji trajno rešenje za najlepše kovrdže na vašoj kosi...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jednostavni i opušteni, blagi talasi u kosi stvaraju dinamičnu igru pramenova i daju joj uvek poželjan volumen. Istovremeno daju neopterećujući izgled i stvaraju savršeno nesavršeni izgled. Beach waves frizura u poslednjoj deceniji istaknula se kao najpopularniji izbor i jedan od najistaknutijih beauty trendova.

 

Zaboravite na skupe šampone: Do savršene kose vas deli samo nekoliko kapljica (FOTO)

 

Jednako savršeni odabir za svakodnevni look i posebne prilike, kosa obogaćena talasima je frizura s kojom bi se mnogi rado probudili. Iako su figaro ili pegla za kosu i malo slanog spreja za kosu sve što vam treba za savršene lokne, svakodnevno ponavljanje istog procesa mnogi bi rado zamenili trajnim rešenjem.

 

foto: Profimedia

 

Iako su se dosad tek retki srećnici budili sa savršeno talasastom frizurom, nova tehnika u svaku kosu unosi savršene talase. Bilo da je vaša kosa ravna ili neposlušna, samo nekoliko sati biće dovoljno da se sledećih 3 do 5 meseci budite sa savršenim talasima.

U Los Anđelesu, gradu čije su zvezde talasastu kosu pretvorile u beauty trend veka, sada je nastala i tehnika trajnog postizanja popularnog looka. U samo nekoliko sati, vaša kosa će poprimiti blago valovitu teksturu koju će zadržati sledećih nekoliko meseci...

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker