da li biste se usudili?

Kosa joj je bila sjajna i meka a nije koristila šampon: Umesto raznih preparata za negu ona je na glavu stavila majonez (FOTO)

0

Majonez kao neizostavni dodatak sendvičima, ima jos jednu namenu, verovali ili ne, za kosu je odličan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna devojka je odlučila da proba i ovo je njeno iskustvo:

Otišla sam u prodavnicu i uzela teglu majoneza. Po savetima koje sam pronašla, u majonez sam dodala ekstrat vanile, zbog mirisa i moj eksperiment je mogao da počne.

Što se mirisa tiče, vanila nije mnogo pomogla. Majonez sam nanela od korena ka krajevima kako je pisalo u uputstvu...

 

Posle natapanja majonezom, kosu sam uvila u peškir, i ostavila tako 20 minuta. To su bili najduži minuti u mom životu. Posle toga sam oprala kosu, miris majoneza pomešan sa mirisom šampona je nešto strašno, ne možete da zamislite.


Stoji svakoj ženi a veoma lako se održava: Napravite frizuru koja je pravi hit za leto (FOTO)

 

 

Međutim, i to je prošlo, ali me je jedna stvar zabrinula, osećala sam da se nešto dešava u predelu korena kose. Ništa strašno, samo sam bila nestrpljiva i svašta mi je prolazilo kroz glavu.

 

Dok sam čekala da se osuši na prirodan način već sam mogla da vidim i osetim efekat. Kosa je imala neverovatan sjaj, na dodir meka kao svila.

Moja prirodna kosa je kovrdžava, sada sam dobila efekat “mokrih lokni” . Kada se kosa potpuno osušila na koži vrata mi je ostao taj masni trag i posle tuširanja.

foto: Profimedia

Verovatno sam napravila grešku sa količinom majoneza. Sada mogu da kažem da je ovaj eksperiment bio polovično uspešan, meka i sjajna da, ali miris i sveukupni izgled, i nisam baš bila zadovoljna.

Sa ovakvom frizurom niko neće skidati pogled sa vas: Napravite fenomenalnu rusku pletenicu za samo 3 minuta (VIDEO)

 

Ukoliko ipak odlučite da probate ovo, moj savet je da koristite malu količinu majoneza, pa dodajte kasnije još, ako je potrebno".

 

 

 

makonda-tracker