da lis te znali ovo?

Crna, plava ili crvena...Šta kosa otkriva o vama?

0
Kada je ženski rod u pitanju to je posebno izraženo kroz predrasude o osobi na osnovu njene boje kose.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Delimo sa vama kakvu zaista poruku i utisak ostavljate na druge ljude i to sudeći samo po tome da li ste plavuša, smeđokosa il crvenokosa!

1. Smeđa ili crna boja kose

Kako vas drugi vide: inteligentni, privlačni i profesionalni. Na osnovu raznih studija osobe sa tamnom bojom kose daleko su privlačnije od ostalih boja kose. Smatraju se vrlo stručnim i pametnim osobama, pa, po nekim statistikama, imaju za nijansu bolje poslovne pozicije nego plavuše i crvenokose dame. S druge strane, mnogi ih smatraju arogantnim.

2. Crvenokose

Kako vas drugi vide: uspešni, samouvereni i temperamentni. Po istraživanjima crvenokose dama se smatraju najmanje stidljivim, ali i najuspešnijim u odnosu na ostale boje kose.

foto: Profimedia


Uradite tibetanski test ličnosti i saznajte kakva ste osoba

3. Plavuše

Kako vas drugi vide: pristupačni i zabavni. Reklo bi se da se plavuše zaista bolje zabavljaju, odnosno, drugi ih tako vide. Plavuše svi smatraju otvorenim i druželjubivim osobama. Po nekim istraživanjima, one u proseku zarađuju mnogo više nego osobe sa drugom bojom kose. Ako vas drugi procenjuju na osnovu boje kose to ne znači da bi i vi trebalo njih. Odaberite boju koja vam najlepše stoji i svakako ne morate da brinete o bilo kakvim komentarima.

makonda-tracker