Trikovi

KAKO ISPRAVITI KOSU KAO KOD FRIZERA: Jednostavno je, a sve što treba da uradite je OVO!

0

Sve što treba je da nabavite ČETKU ZA ISPRAVLJANJE KOSE koja će vam omogućiti da se „peglate“ kad god poželite/imate vremena i to kod kuće! Pogledajte je OVDE!

foto: Promo
foto: Promo

Jeste li znali da sada postoji četka-pegla koja ispravlja i najmanju frćoklicu? To je posebna četka koja služi upravo za ISPRAVLJANJE KOSE! Ona istovremeno i češlja i ispravlja kosu, što je čini praktičnijom od obične pegle za kosu!

 

  • U isto vreme raščešljava kosu i čini je ravnom zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom.
  • Sa njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave) sa kojima ne možete da se izborite peglom.
  • Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

 

***Ovu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

 

Kada se „obično“ fenirate, četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. To je izuzetno loše za vašu kosu, čini da se ona jako brzo suši, puca i morate da se šišate češće nego što želite. Fenom je takođe komplikovano da sami ispravite određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

 

***Ovu SJAJNU četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

 

 

makonda-tracker