brzo, lako i jednostavno

UZ OVE 3 STVARI IMAĆETE NAJSAVŠENIJU MOKRU FRIZURU: Morski izgled kose postaje vanvremenski HIT

0

Uz malo veštine i nekoliko proizvoda koje možete lako nabaviti imaćete fantastičnu fizuru za sve prilike

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Leto uveliko traje. Uživamo u Suncu, bazenima, moru, jezerima, rekama. Uživamo na odmorima, ali dođu i prilike kada treba da imate frizuru, a ne mili vam se da idete kod frizera. 

 

Međutim, postoje određeni trikovi kada možete uz malo veštine napraviti sebi frizuru koja pristaje za sve prilike, od kafe, šetnje, do nekih proslava. U pitanju je planetarno popularna frizura koja se najčešće opisuje pod sloganom wet look, ali kod nas bi se to zvalo kao npr. morka kosa

 

Sve što vam je potrebno za ovaj look jesu: sprej sa morskom soli ili pena za kosu ili voda u spreju

 

  • Sprej sa morskom soli možete za vrlo pristupačan novac pazariti u nekoj drogeriji, Dakle, potrebno je sprej naneti tako da dovoljno nakvasite površinu kose, a zatim prođite prstima kroz nju i blago je izgužvate. Ukoliko vam je potreban stalno mokar izgled, onda kod sebe držite uvek ovaj proizvod, ali imajte na umu da i kada vam se kosa osuši imaćete savršene letnje talase. 
  • Penu za kosu koristite tako što je možete nakon mućkanja direktno nanositi na kosu, ili ako želite da vam kosa što duže ostane vlažna, penu možete pomešati sa vodom i tako naneti na kosu. Da bi zadržali mokar izgled u nekom trenutku prođite kroz kosu vlažnim rukama.
  • Treći način je da na kosu nanosite vodu u spreju, ili da u torbi imate pumpicu sa vodom da bi stalno mogli da nanosite istu na kosu. Ovo je najprirodniji način, ali i način koji će vam najmanje zadržati wet look. 
mokra kosa
foto: Shutterstock

 

makonda-tracker