požurite!

UVEK DOBRA FRIZURA: ČETKA za ispravljanje kose – AKCIJA – sada samo 1.490 din!

0

Sjajna akcija! Idealan način da vam kosa uvek bude sređena bez trošenja novca i gubljenja vremena – pogledajte OVDE o čemu je reč.

foto: promo
foto: promo

 

Zašto se četka za ispravljanje kose razlikuje od pegle za kosu?

  1. Istovremeno raščešljava kosu i ravna je zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori vašu kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom i „uvelom“.
  2. Za razilku od pegle, njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave).
  3. Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

Sada ovu fantastičnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

 

hangar
foto: promo

 

Da li je ova četka bolja od FENA I OBIČNE ČETKE? Nego šta!

  1. Četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. Iako ne izgleda uvek tako, taj „tretman“ je vrlo agresivan za kosu, čini da se jako brzo suši, puca i primorani ste da se češće šišate nego što želite.
  2. Njima je takođe komplikovano ispraviti samostalno određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

Sada svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

 

Četka za ispravljanje je idealna za sve tipove kose: za dugu, kratku, kosu kojoj malo fali da bude ravna i potpuno kovrdžavu kosu, ofarbanu i prirodne boje. Ima zupce od TURMALINA koji omogućuje da se kosa ispravi bez gorenja, pucanja, isušivanja i odlazaka kod frizera na šišanje pre vremena.

 

 

Ne čekajte – poručite svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

 

 

makonda-tracker