Zdrava , negovana i blistava

PRUŽITE LJUBAV SVOJOJ KOSI: Saveti uz koje će vaša frizura UVEK izgledati kao da ste upravo izašle iz SALONA

0

Lepa i negovana kosa ukras je svake dame od stila, zbog čega je izuzetno važno posvetiti joj posebnu pažnju.

 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prema istraživanju američkog portala posvećenom lepoti, čak 74 procenta žena priznalo je da loša frizura ima izuzetno negativan uticaj na njihovo samopouzdanje i čini da se osećaju loše. Zbog toga mnoge od nas posebnu pažnju posvećuju nezi kose – prvenstveno njenom zdravlju i očuvanju kvaliteta, a potom i samom izgledu i frizuri.

U današnje vreme na tržištu je dostupan zaista širok spektar različitih proizvoda za negu i stilizovanje, međutim, vođene pređašnjim iskustvima, dame širom sveta sve češće se odlučuju za prirodne maske za negu koje će hidrirati i nahraniti kosu, kao i aparate za stilizovanje kojima će postići željeni efekat, a ono što je najvažnije – koji pritom neće narušiti zdravlje vlasi i oštetiti kosu.

Uzimajući u obzir ubrzan tempo života sa kojim se danas suočava većina pripadnica nežnijeg pola, mnoge od nas posete frizerima zamenile su samostalnim friziranjem kod kuće. Međutim, fenovi i proizvodi za stilizovanje poznati su kao "ne tako dobri prijatelji" naše kose, pa njeno stilizovanje, pored čestih promena temperature i spoljašnjih uticaja koje je čine beživotnom, oštrom i naelektrisanom, može samo još dodatno pogoršati njeno stanje.

Zbog toga je Rowenta kreirala PREMIUM CARE liniju proizvoda za savršeno oblikovanje i negovanje kose obogaćenu keratinom i arganovim uljem.

Keramička obloga fenova, stajlera i presa za kosu sa kašmir keratin oblogom i arganovim uljem predstavlja dragocenu kombinaciju za izuzetan sjaj i elastičnost kose. Optimalna distribucija i regulacija toplote i Ionic sistem smanjuju naelektrisanje kose, ne isušuju je i čine je glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje i na nižim temperaturama.

Nova linija Rowenta proizvoda za stilizovanje kose Premium Care obuhvata fenove, stajlere za uvijanje kose, rotacione četke i prese za kosu, sve ono što će vam omogućiti da brzo i lako stilizujete kosu kod kuće i dobijete profesionalne rezultate, kao kod frizera.

Multifuncionalnost proizvoda dodatno olakšava upotrebu i pruža više mogućnosti oblikovanja kose. Uz rotacionu četku istovremeno sušite i stilizujete kosu, a pojedini modeli presa su tako dizajnirani da možete i da ispravljate i da uvijate kosu.

Vaša kosa zaslužuje da bude lepa, glatka, negovana i sjajna, a uz ove aparate ćete joj takvu negu i pružiti – vaše je samo da odaberete aparat koji najviše odgovara vašim potrebama i budite sigurne da ćete svojom frizurom i izgledom vaše kose privlačiti pažnju gde god se pojavite!

 

foto: Promo

BRZO SUŠENJE BEZ PREGREVANJA ZA SJAJNU I ZDRAVU KOSU

ROWENTA Instant Dry Premium Care fen predstavlja savršeno rešenje za sve potrebe vaše kose - osim izuzetno brzih rezultata sušenja, kosa će nakon njegovog korišćenja biti savršeno nežna i sjajna, a njegove performanse su povezane sa zaštitom i negom: podešavanje Advanced Care štiti kosu od pregrevanja i održava vašu kosu lepom ceo dan. Generator jona osigurava glatku i kosu laku za oblikovanje i smanjuje statički elektricitet, dok uz pomoć difuzera postižete volumen kovrdža. Udar hladnog vazduha omogućava učvršćivanje frizure na kraju sušenja i dugotrajne rezultate.

 

foto: Promo


NIKAD LAKŠE DO SAVRšENO RAVNE I GLATKE KOSE

Rowenta Premium Care Brush&Straight omogućava jednostavno ispravljanje kose koje čuva volumen i sjaj. Integrisana prirodna četka pomaže u očuvanju prirodnog volumena i daje kosi gipkost, a kombinacija Ionic generatora i ekskluzivnog sloja Kašmir keratina i arganovog ulja daje kosi blistav sjaj. LCD displej pruža veoma preciznu kontrolu temperature od 130 do 200°C, a kosa ostaje zaštićena i na temperaturi od 170 °C. Uz dodatne karakteristike poput 15 sekundi za zagrevanje, efikasnosti u samo jednom potezu i pokretne ploče, Premium Care Brush&Straight daje savršene i glamurozne rezultate.

 

foto: Promo


PRELEPE LOKNE UZ IZUZETNU NEGU ― ZA SVAKI TIP KOSE

ROWENTA Premium Care Precious Curls predstavlja savršen paket za stilizovanje kose, za izuzetnu negu i glamurozan stil.

Njegova 3 programa za negu omogućavaju idealnu kombinaciju temperature i vremena uvijanja u zavisnosti od tipa kose čuvajući lepotu kose i njeno zdravlje, a 3 različita vremena uvijanja dopuštaju vam da stilizujete kosu kako želite - od blagih talasa do sitnijih i većih kovrdža.

Ekskluzivna obloga od Kašmir keratina i arganovog ulja i integrisani tajmer koji kontroliše vreme uvijanja omogućava da napravite predivne lokne bez rizika od pregrevanja, dok LCD displej omogućava preciznost u kontrolisanju temperature.

 

foto: Promo


BESPREKORNO SUŠENJE I OBLIKOVANJE KOSE ― GLAMUROZNI REZULTATI U SAMO JEDNOM PROIZVODU

ROWENTA Brush Activ' Premium Care je savršeni alat za postizanje glatke, luksuzne frizure koju možete napraviti kod kuće. Ova četka profesionalnog kvaliteta besprekorno suši i oblikuje kosu, a opremljena je dvostrukim boosterom jona koji eliminišu statički elektricitet za glatku kosu, laku za oblikovanje.

Brush Activ' Premium Care ima četke od prirodne dlake za sjajnu kosu, a donosi savršene rezultate oblikovanja kroz automatsku rotaciju i snažno sušenje, dok dve četke omogućavaju uspešnu upotrebu na kratkoj i dugoj kosi. Obloga od kašmira, keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa dvostrukim boosterom jona pružiće vašoj kosi sjaj i rezultate kao iz frizerskih salona. Uz poboljšane karakteristike poput 3 brzine/temperature i udar hladnog vazduha za dugotrajne rezultate, Brush Activ Premium Care garantuje prekrasan sjaj i zapanjujući volumen na dohvat ruke.

makonda-tracker