+ saveti profesionalca

ODMAH ĆETE POŽELETI DA ODETE KOD FRIZERA: Nova ŠIK frizura Dženifer Lopez APSOLUTNI je hit među damama

0

Kakvi god trendovi da su u pitanju, nema sumnje da će ih Dženifer Lopez slediti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovog puta je pop diva rešila da malo promeni frizuru, a za šta će se drugo odlučiti nego za superpopularni bob! Njen frizer Kris Eplton pokazao je na svom Instagramu kako Džej Lo sada izgleda.

 

Osim toga što je ova frizura šik i trendi, frizeri ističu da donosi osećaj svežine u odnosu na dugu kosu, ženstvena je i odlična za one dame koje imaju prirodno talasastu kosu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on


Slavni frizeri napominju kako je sličnu frizuru lako postići. Za njenu postojanost ključno je održavanje kod kuće. Pri oblikovanju važno je da se na mokru kosu stavi dobra krema za oblikovanje pre nego što uvijete krajeve pomoću ćetke i fena.

 

foto: Profimedia

Dodatni volumen ćete postići tako da kosu sušte s glavom nagnutom naopako. Ako kovrdže prirodno ne sedaju na svoje mesto, upotrebite figaro ili peglu, pa napravite kovrdže različite debljine. Poigrajte se smerovima, pa neke pramenove uvijajte prema licu, druge u suprotnom smeru. Glavna stvar koju treba upamtiti je da, pri postizanju ovog izgleda, vrhove treba stilizovati prema spoljašnjoj strani.

 


 

makonda-tracker