Promene

Prirodna, riđa ili boja patlidžana: Šest trendova farbanja kose koje će izdominirati u 2019. godini

0

Polako se ova godina blizi kraju i treba je početi da razmišljamo o promenama i frizure su dobar način da započnemo

Prirodne boje se vraćaju nazad
Prirodne boje se vraćaju nazadfoto: Profimedia

Kroz 2018. godinu provlačio se trend hladnih, sivkastih tonova kose, jednako kao i pastelnih boja, ali čini se da to neće biti slučaj u nadolazećoj godini. U 2019. inspiriraće nas stvari oko nas, priroda, hrana, a vratiće se i boja koja je bila superpopularna u devedesetima, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

Smeđa boja: Kafa ili tamno pivo

 

U novoj godini, boje inspirirane bojom kafe će biti totalni hit. Najlepša od tih nijansi je svakako tamno smeđa, koju možemo uporediti i s tamnim pivom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Robbins (@happyhaircolorist) on

Crvena: Kao Džindžer Spajs

 

U 2019. godini nas očekuje veliki povratak trendova iz devedesetih kad je u pitanju boja kose. Boja koju je proslavila Džindžer Spajs postaje pravi hit. Crvenokose žene uvek se ističu i zrače samopouzdanjem i zabavom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Hurst (@meghanlouisehurst) on

 

Prirodna boja kose

 

Već je najavljeno da se prirodne nijanse vraćaju na velika vrata, pa bi trebalo da vratite boji koju vam je priroda namenila. Ako vam se to čini predosadnim možete dodati malo druge boje, ali upamtite dva saveta. Mora izgledati prirodno i mora lepo sijati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Maslac plava boja

 

U 2018. godini trend je bio da plava kosa bude što hladnijeg tona, pa čak i bela. Taj stil bio je kul i opušten, ali u ovoj godini ipak će traženije biti romantične nijanse i toplina. Plava i dalje ostaje sjajna, ali prošarana pramenovima koji su boje maslaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

Boja patlidžana

 

Za sve one koje se žele da se istaknu bojom kose za koju nema baš svatko hrabrosti, ovo je ta boja. Tamnoljubičasta boja biće pravi hit u 2019. godini. Ovaj ton deluje romantično, kraljevski, ali i rokerski. Može biti sve, ali sigurno neće biti dosadan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FDshinehair (@fdshinehair) on

 

Plava, ali sa kakvim pramenovima

 

Iduća godina idealna je za plavuše jer mogu eksperimentisati s neobičnim bojama. Najbolje je tako isprobavati tonove koji se brzo ispiru, a mogu stvoriti poseban izgled. Izgledat će odlično bilo da se odlučiš za boju lavande na krajevima ili bakrene pramenove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allie Burton (@allieburton.hairart) on

 

 

makonda-tracker