probajte

Ako ste brineta, obožavaćete ove FRIZURE: Nekoliko saveta da preporodite svoj izgled!

0

U slučaju da vas zbunjuju silne nijanse i varijacije na braon kosu, od pramenova, balijaža, ombrea i sombrea, ne brinite.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovom prilikom izabrali smo čuvene brinete od kojih svaka na svoj način prikazuje različite nijanse braon boje, prenosi nam "Stil". U skladu sa vašim tenom, bojom očiju i crtama lica izaberite za jesen nijansu braon koja vam najviše odgovara, i prikladnu frizuru - kovrdžavu, ravnu i dugačku ili kratku.

 

Ešli Grejem

 

Manekenka Ešli Grejem ne podleže pritiscima varijacija na braon kosu i drži se čisto kestenjasto-braon nijanse, koja joj ide savršeno uz ten i bademaste braon oči.

 

Ako imate ten poput Ešli, i dugu braon kosu, izaberite ovu jednostavnu ali efektnu nijansu braon, i podignite kosu u viskok rep (ovo je koristan trik za žene sa slabijom kosom) i uz kombinaciju velikih minđuša izgledaćete seksi i samouvereno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rolandsztarok (@roleefavoriteceleb) on

 

Miranda Ker

 

Još jedna čuvena brineta i bivša manekenka Viktorija Sikrita, Miranda Ker, takođe je pokazala kako duga braon kosa može efektno i elegantno da se stilizuje.

 

Da bi izbegla efekat skrivanja lica koje ponekad izaziva tamna braon kosa, Miranda je posvetlela samo jedan pramen koji je najbliže licu, kako bi lice delovalo svetlije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Kerr Turkey Fan Page (@we_lovemiranda) on

 

Kejt Midlton

 

Vojvotkinja od Kembridža verovatno je najbolji primer brinete - nikada nijeeksperimentisala sa pramenovima, plavom ili svetlijom kosom, i drži se tople braon nijanse.

 

Kejt je blagoslovena gustom kosom sa dosta volumena, tako da, ako imate sličan kvalitet kose, probajte da elegantno uvijete samo krajeve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

 

Ema Votson

 

Mlada glumica Ema Votson izabrala je svetliju nijansu braon, dok je frizura stilizovana suptilnim talasima i šiškama do pola čela - koje bi verovatno većina žena izbegla.

 

Ovaj neobičan izbor svakako ide uz nekoga Eminih godina, ali ako mislite da bi vam baš takva friuzura i nijansa išla uz vas, nemojte da dozvolite da vas stereotipi vezani zaprihvatljivosti frizura za određene godine spreče!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emwatson_) on

 

Nastavak na sledećoj strani..

foto: Instagram

Džesika Alba

 

Genetski blagoslovenoj glumici stoje sve boje kose - od crne, tamno i svetlo braon, svetlih pramenova i platinasto plave - tako da ne iznenađuje da izgleda savršeno i sa ombreom.

 

Nijansa korena kose savršeno se slaže sa obrvama i bojom očiju, dok je ostatak srednje dugačke kose pomešan svetlijim pramenovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Marie Alba (@jessicaalba.us) on

 

Viktorija Bekam

 

Modna dizajnerka Viktorija Bekam sredinom devedesetih se proslavila sa bob frizurom, i pored silnih menjanja frizure u međuvremenu, poslednjih desetak godina vratila se frizuri koja je kao stvorena za nju.

 

Talasasti bob tamno braon nijanse ide odlično uz Viktorijin ten, oči i obrve, i u kombinacijom sa belom širokom majcom pokazuje koliko moderno i mladalački ova frizura može da izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Prijanka Čopra

 

Lepotica iz Indije Prijanka Čopra daje primer guste, kovrdžave, braon kose koja podseća na lavlju grivu.

 

Nažalost, sa ovako gustim kovrdžama ne izgledamo svi poput Prijanke, ali što da ne, probajte!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 

Kira Najtli

 

Poput Kejt Midlton, glumica Kira Najtli primer je još jedne engleske lepotice koja nije eksperimentisala sa bojama kose, i poznata je kao brineta.

 

Na primeru Kire vidimo kako puštena jaka braon kosa sa gustim, definisanim obrvama, crvenim karminom i srebrnim minđušama može da izgleda elegantno i mladalački.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Keira Knightley✨ (@keirachristinaknightley) on

 

 

makonda-tracker