razotkriveni

Trikovi zbog kojih patimo: Ovo du tajne savršene kose iz reklama

0

Ako ste se ikada pitali kako žene u reklamama za šampone ili farbu za kosu imaju toliko divnu, bujnu, sjajnu kosu, sada imate priliku da saznate.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da li je neverovatna lepota kose iz reklame zaista u moći proizvoda koji manekenke reklamiraju? Publika bi se, isprva, ponadala i pohrlila u prodavnice ne bi li počela da obnavlja svoju oštećenu kosu, a često bi ostala razočarana.

 

Ako ste, drage dame, mnogo zavidele svim onim ženama iz reklama, možete odahnuti – ni one nemaju tako divnu kosu, ali i one bi volele da je imaju, otkriva nam Cosmopolitan. Evo jednostavnih tajni koje stoje iza lepih kosa u marketingu.

 

foto: Profimedia

1. Koriste zeleno platno da učine da kosa ima efekat vodopada, odnosno da savršeno pada na ramena ili se rastresa prilikom prolaska prstiju kroz njih.

Ljudi od glave do pete obučeni u zelenu odeću stoje ispred zelenog platna I igraju se sa kosom modela koristeći zelene štapiće. Sve to zeleno se kasnije iseče I obradi, tako da gledalac vidi samo kosu koja nemoguće pluta u vazduhu.

 

2. Stavljaju loptice stirofora kako bi stvorili neobični volumen.

Ako stilista ne može dostići oblik koji želi, jednostavno će ga lažirati – stiroform lopticama! Ubaciće dodatak na potrebna mesta I stvoriti sliku frizure bez mana.

 

3. Koriste mnogo veštačke kose.

Umeci nisu nimalo neobični na setovima reklama za kosu – to je uobičajena praksa, jer gustina I dužina često mogu samo da se izlažiraju.

 

 

 

makonda-tracker