Anica Dobra: Haljina će biti znak prepoznavanja

Naša slavna glumica otkrila nam je kako se osećala kao muza poznate kreatorke Verice Rakočević, kao i u kakvoj garderobi se oseća najviše svoja.
1
1 / 3 Foto: Nebojša Babić Za Elle

Jeste  li zadovoljni haljinom koju je za vas kreirala Verica Rakočević?

- Mnogo sam zadovoljna samom idejom o Dizajnerskom mesecu. Značilo mi je kada su me pozvali iz magazina Story i rekli da je Verica mislila na mene dok ju je kreirala, kao i da je želela da je ja prezentujem. Cela priča oko Dizajnerskog meseca dobro mi je poznata od prošle godine, pa sam redakciji odgovorila da, ako misle da im neću upropastiti ideju što nosim haljinu Verice Rakočević, onda ću to rado učiniti (smeh). Upravo zbog toga sam i prihvatila da dođem na slikanje i drago mi je što je sve bilo brzo i ekspeditivno, a to se obično i dešava kada čovek zna šta radi.

Kada birate garderobu za privatne zabave, da li vam je bitno koji kreator je potpisao odevni predmet koji nosite ili vam je važno samo to da vam lepo stoji?

- Od svega toga pomalo. Nekada je bitno da garderoba odgovara prilici, a s druge strane važno je da se žena pogleda i kaže: Meni se ovo veoma sviđa. Verica je bila u duhu mog lifestyla. Dakle, ona može da se nosi na plaži ili s patikama u gradu, što je vrlo bitno. Haljina može da se nosi s helankama ili drugim modnim modnim dodacima, tako da sam izuzetno zadovoljna.

Kako ćete se osećati kada u julu na hiljade dama budu nosile model haljine u crnoj ili ljubičastoj boji inspirisan vašom ličnošću i lepotom?

- Onda ćemo one i ja da se javljamo jedne drugima na ulici onako kako se ljudi koji voze ferari međusobno pozdravljaju.

Kakve utiske nosite posle fotografisanja sa Vericom?

- Imala sam divan tretman, a fotograf Luka Šarac bio je veoma inspirisan i na nivou. Sve je proteklo u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi.

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker