Trampovi ne mogu svima da ugode

Melanija naljutila milione: Savršena odevna kombinacija u ostala u senci torbice - ovog puta ne (samo) zbog vrtoglave cene (FOTO)

0

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država navukla je na sebe bes korisnika interneta, a za sve je kriva jedna prelepa crna torba.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald Tramp i njegova draga trenutno borave u Poljskoj, a pre nego što su se uputili na dalek put, Melanija je privukla pažnju američkih medija svojim modnim odabirom. Iako je reč o sjajnom stilu - kombinaciji udobnih kilota, crnog džempera od kašmira i crnih salonki s visokim potpeticama, američka javnost nije oduševljena.

 

Lepršava letnja haljina po izboru prve dame: Melanija Tramp iznenadila javnost nesvakidašnjim modnim odabirom (FOTO)

 

Razlog je prelepa torba crne boje, s potpisom kuće Erme.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, problem nije u njenoj ceni, iako ona može da dostigne čak i 120.000 dolara, u zavisnosti od načina završne obrade. Javnost je ovog puta puna kritika jer se ove torbe prave od krokodilske kože, i to kože krokodila koji se na posebnim farmama uzgajaju, između ostalog, i u ove svrhe.

 

Zbog toga je poznata modna kuća već dugo na meti kritika raznih udruženja za zaštitu prava životinja, što ne sprečava zaljubljenice u modu nešto dubljeg džepa da uživaju u njima.

 

Pogledajte još:

 

Seksepilno bez trunke vulgarnosti: Melanija Tramp u 24 sata ponela dve jednostavne i ultramoćne kombinacije (FOTO)

 

Melanija ih je osvojila hrabrošću, ali ona stilom: Sve haljine Ivanke Tramp koje je svet dobro upamtio (FOTO)

 

Šuška se da je ova toaleta sakrila trudnički stomačić: Melanija piknik haljinom pokazala zbog čega je najbolje odevena prva dama na svetu

makonda-tracker