Stil koji osvaja

Svojim izgledom i stilom zapalila je društvene mreže: Top 5 letnjih izdanja Bojane Rajić Đurđević (FOTO)

0

Lepa manekenka je u više navrata privukla veliku pažnju svojim upečatljivim stilom i izgledom, a njene fotografije predstavljaju prave modne albume koji svakodnevno inspirišu mnoge devojke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako leto ima posebne modne zahteve, Bojana Rajić Đurđević je nedavno otkrila kako izgleda njena letnja garderoba i koju je kupaći kostim odabrala za ovu sezonu.

 

 

1. Letnja haljina

 

 

Savršena letnja haljina treba da prati liniju tela i da otkrije sve vaše atribute. Bojana to vrlo dobro zna se odlučila za bemu haljinu koja savršeno ističe njen ten, mišićava ramena i dekolte.


Čak tri svetske zvezde oduševila je ova haljina: Letnji must have u vašem ormaru (FOTO)

 

Neobičan izraz pozadi ovu haljinu čini veoma privlačnom i neodoljivom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

2. Jednodelni kupaći kostim

 

 

Ovih godina, jednodelni kupaći kostim se vratio na velika vrata.Pored toga što prekriva sve vaše nasavršenosti, jednodelni kupaći kostim savršeno ističe vašu figuru, što dokazuje fotografija Bojane Rajić Đurđević zbog koje je Instagram poludeo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

3. Crveno je boja strasti

 

 

Iako mnoge dame izbegavaju ovu vatrenu boju i uživaju u pastelnim nijansama, Bojana Rajić Đurđević vrlo dobro zna da iskoristi sve prednosti ove boje, te se nedavno odlučila za crveno belu kombinaciju koja je osvojila sve njene pratioce.
Njihov razvod su pratili razni tračevi, a onda je jedan susret otkrio istinu: Bojana Rajić progovorila o odnosu sa Stojkovićem

 

Razdragano i zavodljivo u isto vreme, beli šorts i crvena majica su jednostavna kombinacija u kojoj nećete proći nezapaženo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

4. Kupaći kostim + letnji top

 

 

Letnji topovi nisu rezervisani samo za haljine i pantalone, već mogu postati i savršeni saveznik na plaži.


Bojana Rajić može da bude ponosna: Uz modernu mamu, maleni Lav će kroz nekoliko godina osvojiti sva srca (FOTO)

 

Pored toga što štite vaša ramena, koja najrže izgore na suncu, letnji top i kupaći kostim su neobična kombinacija koja uz modni aksesoar poput šešira postaje kombinacija za pamćenje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

5. Zanimljivi detalji ne izlaze iz mode

 

 

Zanimljivi detalji poput šava na kupaćem kostimu uvek su in, a Bojana Rajić Đurđević se odlučila za zanimljivu kombinaciju.


Jednostavno, trendi, neponovljivo: Bojana Rajić u odevnoj kombinaciji koja raspaljuje maštu (FOTO)

 

Uvek raspoložena za eksperimentisanje, lepa manekenka je pokazala da se crvena boja dobro slaže i sa drugim jarkim bojama, naravno u određenoj količini.

makonda-tracker