Anđelina Džoli brani montenegro modu svoje ćerke

2
Kao i svaka mama, glumica Anđelina Džoli stala je u odbranu svoje ćerke Šajlo, koju novinari kritikuju zbog muškobanjastog stila oblačenja.

Otkako je svetski popularna glumica način oblačenja svoje ćerke opisala kao stil muškarače, montenegro stil, Anđelina se našla na meti medija zbog nejasne formulacije. Iako je trenutno preokupirana promocijom novog filma Salt, zgodna Anđa je našla vremena da odgovori novinarima.

- Mislim da Šajlo pravi odličan izbor kada je garderoba u pitanju i nikada ne bih bila roditelj koji na silu forsira svoje dete da bude nešto što ne želi. Mislim da je to loše vasiptavanje. Deci treba dozvoliti da se izraze na koji god način oni žele i ne treba niko da im sudi, pošto je to važan deo njihovog odrastanja. Društvo uvek može da nauči nešto iz načina na koji osuđujemo i etiketiramo jedni druge. Na tom polju treba još mnogo da radimo – otkrila je Anđelina Džoli i dodala da mala Šajlo voli da izgleda kao dečak.

- Njoj se dopada da nosi trenerke, kao i muška odela. Voli da se oblači kao dečak jer želi da bude dečak, pa smo zato morali i da joj skratimo kosu. Jednostavno, voli da nosi stvari za dečake i misli da je ista kao njena braća - otkrila je Anđelina.

Više fotografija četvorogodišnje Šajlo pogledajte putem linka: http://uk.eonline.com/uberblog/b189833_angelina_jolie_defends_shilohs.html.

Danilo Mašojević

makonda-tracker