leto u beloj kući

Seksepilno bez trunke vulgarnosti: Melanija Tramp u 24 sata ponela dve jednostavne i ultramoćne kombinacije (FOTO)

0

Da bismo istakli delove tela kojima se najviše dičimo, ne moramo da zagazimo u vulgarnost, poruka je koju šalje stil prve dame Amerike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija i Donald Tramp ugostili su u Beloj kući predsednika Južne Koreje Mun Jae-ina i njegovu supugu Kim Jeong-suk, a najviše pažnje privukle su upravo prve dame.

 

Amerika i svet na nogama: Melanija Tramp u drugom stanju? (FOTO)

 

Supruzi korejskog lidera svi su se divili zbog tradicionalne odeće koju je ponela sa stilom, ali je ipak najglasniji uzdah zaljubljenica u modu izmamila miljenica fashionista - Melanija Tramp.

 

Razlog je haljina s potpisom francuskog dizajnera Rolana Murea, moćan komad svetloroze boje za koji je Melanija izdvojila nešto više od 2.300 dolara, pišu američki mediji. Reč je toaleti koja ima karnerčiće koji prekrivaju bokove, ali savršeno ističe noge, zadnjicu i struk, pa je ovakav kroj sjajan izbor za sve žene koje žele da sakriju koji kilogram viška koji im se koncentrisao u predelu kukova.

 

Pogledajte još fotografija.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Što se tiče šminka, lepa Melanija opredelila se za natural look, pa je minimumom šminke tek naglasila svoju prirodnu lepotu.

 

To, međutim, nije sve! Samo dan kasnije, supruga Donalda Trampa dala je još još jednu modnu lekciju, koju sve žene treba da usvoje u letnjoj sezoni.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker