fashion trikovi za leto

6 trendi komada bez kojih ne smete da krenete na more: Muškarci neće moći da prestanu da vas gledaju, devojke će vam zavideti (FOTO)

0

Ukoliko letovanje doživljavate kao priliku da eksperimentišete sa stilovima koje inače ne biste poneli kod kuće, ove komade nabavite što pre.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kada je u pitanju moda, postoje određeni komadi koji jednostavno uvek prolaze. I ne samo da uvek izgledaju odlično, već privlače više pažnje i komplimenata nego ostali. Pa ako vam je cilj da privučete pažnju, onda ovoga leta definitivno izaberite neke od ovih komada.

 

Devojke se ne ugledaju na nju bez razloga: 3 kombinacije zbog kojih čak i modne blogerke mogu da uče od Dragane Mićalović (FOTO)

 

Dvodelni komplet

 

 

A post shared by Fashionaddict (@fashiongoalsz) on

 

Bilo da se radi o suknjici i kratkom topiću ili palazzo pantalone s rezanim topićem, bitno je da se radi o dva komada istog uzorka i po mogućnosti s printom, koji su istovremeno glamurozni i seksi, jer golicaju maštu.

 

Ženstvena bluza

 

 

A post shared by 4 SEASONS STYLE (@4seasons4style) on

 

Ne morate izlaziti iz svoje zone udobnosti, kako biste dobili komplimente. Osvojićete ih i uz pomoć ženstvene bluze koja ima romantične detalje- volane, čipku, mašnu, velike rukave, cveće...

 

Kimono

 

 

Ovi komadi iz japanske kulture danas se nose svugde u svetu, a izgledaju vrlo glamurozno i svaku kombinaciju će učiniti posebnijom. Samo ih nabacite obične bele ili crne majice i videćete njen magičan efekat.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker