ne ume da pogreši

Devojke se ne ugledaju na nju bez razloga: 3 kombinacije zbog kojih čak i modne blogerke mogu da uče od Dragane Mićalović (FOTO)

1

Pored toga što je talentovana, pristojna i jedna od najharizmatičnijih devojaka na našoj sceni, ono što dodatno izdvaja mladu glumicu je njen jednostavan, urban i jedinstven modni stil.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Zato ni ne čudi što lepu Draganu na društvenoj mreži Instagram prati više od 157.000 ljudi, kao ni to što veliki deo ove grupe mlade devojke i tinejdžerke.

 

Zvezda serije Sinđelići aktivna je na ovoj društvenoj mreži, zahvaljujući čemu su njene obožavateljke uvek u korak s najnovijim trendovima i često dobijaju modnu inspiraciju kakvu pružaju još samo vodeće svetske blogerke.

 

Evo zašto je tako brzo postala uzor: 3 najlepša izdanja Dragane Mićalović (FOTO)

 

Pri tome, Dragana nas inspiriše spontano, bez nametanje svog stila kao imperativa!

 

#3 Obična majica + teksas šorts + detalj

 

 

U ovom slučaju, detalj koji privlači pažnju jeste military košulja vezana oko struka, koja se od prošle godine vratila kao sjajan način da odevnu kombinaciju učinimo ležernijom i interesantnijom.

 

Uz to, Dragana se opredelila za kratak šorts od pocepanog džinsa, koji se pokazao kao besmrtan trend.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

#2 Karneri + oversize

 

 

Majice, pantalone i suknje s karnerima će definitivno obeležiti leto 2017, a Dragana je nedavno sve oduševila komadom kojem nijedna fashionista ne bi odolela. Reč je o tamnoplavim pantalona midi dužine koje su u celosti prekrivene efektnim i krupnim volanima, a kombinovala ih je s predimenzioniranom košuljom na vezivanje i nude salonkama.

 

Savršeno za neku svečaniju priliku!

 

Brankica Sebastijanović i Dragana Mićalović: Street style za urbani izgled

 

#1 Bela boja, boja leta

 

 

Baš kao što su kombinacije koje su od glave do pete crne boje bile popularne minule zime, ovog leta su se mnoge modne blogerke okrenule nadmoćnoj beloj boji.

 

Bez obzira na to da li ste se opredelili za haljinu ili dugački teksas prsluk ove boje i da li je ona dominantna ili jedina boja baše kombinacije, ona je sjajan izbor.

makonda-tracker