Privukla sve poglede

I karirano, i na tufnice, i na pruge: Da li je ovo izdanje slavne glumice vrhunac mode ili neukusa? (FOTO, ANKETA)

1

Jedna od najupečatljivijih mladih glumica Holivuda ostavila je svet u šoku kada se pojavila u izdanju koje mnogi opisuju kao modna katastrofa godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata po svom elegantnom i damskom stilu, neobičnoj frizuri i savršenom smislu za humor, Ema Stoun je osvojila čitav Holivud svojom harizmom koja se prenosi i na njen stil. 

 

Ema Stoun: Patila sam od napada panike

 

I dok su mnogi njeni fanovi već shvatili da je elegantna haljina i maksi suknja nešto čega se Ema nikada neće odreći, jedno od njenih neobičnih izdanja je šokiralo sve. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Iako je jedno od svetih modnih pravila nalaže da se dezeni pažljivo kombinuju i da nikada ne treba mešati pruge sa tufnicama ili kariranim šarama, Ema Stoun se odvažila odabravši haljinu koja ima sva tri elementa i to u različittim bojama. 

 

foto: Profimedia

 

Naime gornji deo sastoji se od neobičnih širokih pruga, struk je potpuno kariran, dok šareni til crvene boje i crnih prugica pada u neravnomernim valovima. 

 

foto: Profimedia

 

I dok je ovakvo izdanje privuklo sve oči sveta i razvilo pravu polemiku, svaka dama je pred njenom pojavom imala jedno pitanje u glavi: "Da li bih ikada obukla ovako nešto?"

 

makonda-tracker