omaklo joj se

I njoj se potkrala greška vredna 17 hiljda dolara: Melanija Tramp napravila prvi modni kiks (FOTO)

0

Za razliku od svog supruga, Melanja Tramp za nešto više od tri meseca od kada je prva dama SAD, nije pravila mnogo gafova. Bar ne modnih. Ali za sve postoji prvi put...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U jeku nagađanja da se razvode, Melanija je sa suprugom došla na svečanost u pozorište „Ford“ u Vašingtonu na kome se odavala počast bivšem predsedniku Abrahamu Linkonu. U želji da zablista napravila je svoj prvi modni promašaj.

 

Komabinacija Monik Lilije haljine u boji šampanjca i Manolo Blanik salonka nije oduševila modnu kritiku. Klasičan model cipela dobio je prelazu ocenu, ali čvor na haljini u visni struka nije.

 

foto: Profimedia


Melanija na drugoj adresi: Prva dama Amerike i Donald Tramp potpisali papire za razvod

 

Prema mišljenju modnih znalaca, ovakav model haljine „progutao“ je Melanijin struk i učinio da njena, inče sjajna figura, padne u drugi plan.

 

Osim toga haljina je očigledno bila preduga, pa je sve vreme zapinjala za potpetice, zbog čega je Melanija morala da je pridržava rukom.

 

Kada se prva dama sveti i to radi sa stilom: Melanija Tramp jednim potezom zavila u crno modne dizajnere (FOTO)

 

Ovaj modni ceh gospođu Tramp koštao je tričavih 17.000 dolara, i to samo ako računamo cenu haljine, bez skupih Manolica i nakita.

 

foto: Profimedia

 

Inače, seksi Slovenka pre inuguracije nije mogla da dogovori saradnju ni sa jednim modnim dizajnerom, prvenstveno zbog kontroverzne politike njenog supruga.

 

 

makonda-tracker