Poželećete ih odmah

Ali nigde bez trendi espadrila: Odeća i obuća koju je Pipa Midlton izabrala za medeni mesec (FOTO)

0

Čitav svet omađijalo je njeno bajkovito venčanje... Međutim, novopečena mlada pažljivo je birala i autfite za medeni mesec, gde planira da se odmori sa izabranikom i uživa u ljubavi odevena u trendi i lepršavo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle romantičnog venčanja sestra vojvotkinje Kejt Midlton i njen suprug otputovali su na medeni mesec u Australiju.

foto: Profimedia

Međutim, putovanje nije toliko privuklo pažnju koliko svi pričaju o jednostavnoj i brilijantnoj haljini i odeći lepe Pipe, piše Lepa i srećna. Naime, ona je krenula na putovanje u beloj haljini sa crnim prugama.

 

Nije ni princeza, a zavide joj kraljice: Pipa Midlton će medeni mesec provesti na jednoj od najlepših destinacija na planeti (FOTO)

 

Prosečna haljina iznad kolena koja se širi ispod struka ima mali izrez na grudima, a još lepše izgleda kada Pipa obuče strukirani crni sako preko nje.

foto: Profimedia

Crna jednostavna torbica i naočare su odličan aksesoar, ali poseban pečat dale su espadrile na pertlanje sa malom platformom.

foto: Profimedia

Ovo je idealna i udobna obuća za put, a pored komfora postižete da izgledate atraktivno. Ono što je mnoge začudilo jeste što su espadrile vrlo jednostavne i što slične imaju i mnoge devojke širom sveta.

foto: Profimedia

Bez sumnje, verujemo da će baš ovakve espadrile postati hit obuća za leto.

makonda-tracker