Preporučujemo

Shake it, baby!

0

U čemu je tajna Rimmel London Volume Shake maskare i po čemu se razlikuje od svih ostalih na tržištu?

foto: Promo
foto: Promo

U opuštenoj atmosferi beogradskog splava Shake’n’Shake Rimmel je organizovao lansiranje nove maskare Volume Shake.

foto: Promo

Brojni gosti i prijatelji uživali su u bogatom programu koji su vodili Una Senić i Zoran Pajić, fotografisali su se ispred Rimmel magičnog ogledala i učestvovali u koktel takmičenju.

foto: Promo

Više od 100 zvanica imalo je priliku da dobije maskaru na poklon i čast da se prvi upoznaju sa specifičnostima ovog proizvoda.

foto: Promo

Prvu razliku ćete uočiti čim maskaru uzmete u ruke, jer je osetno teža od drugih maskara. Drugu razliku ćete čuti ukoliko je promućkate.

foto: Promo

Ono što čujete je jedinstveni shake-shake mehanizam, odnosno sistem mućkanja koji osvežava formulu.Samo pakovanje maskare inspirisano je shakerima za koktele, odnosno maskara izgleda kao shaker.

foto: Promo

Maskaru je potrebno promućkati 3-5 puta i na taj način se aktivira mehanizam i formula vraća u prvobitno stanje. Na taj način produžava se vreme korišćenja maskare jer se ona može iskoristiti do kraja. Rezultat i efekat koji maskara daje tako će biti isti od prve do poslednje upotrebe.

foto: Promo

Rimmel Volume Shake maskara trajaće 2 puta duže od obične maskare, obezbeđujući svežu formulu od prve do poslednje upotrebe. Takoće, 3D četkica sa fleksibilnim vlaknima daje trepavicama volumen i razdvaja ih od jednog do drugog ugla oka.

 

Rimmel Volume Shake maskara za predivan volumen bez grudvica od prvog do poslednjeg dana!

Save

 

makonda-tracker