BUDITE DRUGAČIJE

Inspiracija: Zablistajte na maturskoj večeri po uzoru na naše poznate dame

0

Maturske večeri poslednjih dana veoma su aktuelne teme, a sve devojke i devojčice maštaju o idealnoj toaleti kojom će impresirati sve prisutne.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dugačke haljine za veliku, a nešto svedeniji izgled za malu maturu, već je oprobani recept. Ipak, originalnim stajlingom možete izaći iz ovih okvira, a da opet postignete odličan efekat. Modni izbori nekih od poznatih dama sa srpske javne scene svim maturantkinjama mogu poslužiti kao inspiracija za ovaj njima poseban dan.

 

 

Ukoliko želite da naglasite obline, a da ne izgledate previše vulgarno, pravi odabir je dugačka i lepršava suknja uz visoke potpetice, dok se pri odabiru gornjeg dela možete poigrati maštovitim komadom koji otkriva ramena. Haljine i bluze ovakvog kroja apsolutni su hit ove sezone. Pevačica Kaja Ostojić pokazala je da uz malo truda možete izgledati kao milion dolara.

 

Pročitajte više na sledećoj strani...

 

 

Ukoliko ste ipak ljubitelj pantalona, idealan odabir su dugačke pantalone sa zvonastim nogavicama i dubokim strukom. One su ujedno dobre i za vizuelno oblikovanje struka i prikrivanje delova na koje niste ponosni. 

 

 

Uz njih se može kombinovati uska majica i efektan nakit ili pak korset koji će zajedno sa pantalonama činiti idealnu kombinaciju.

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

 

Neizostavne su i cipele na visoku potpeticu kako bi vizelno izdužile noge. Ovakvu kombinaciju nedavno je ponela i pop zvezda Sara Jovanović.

 

 

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

 

Sličnu kombinaciju možete napraviri i uz kombinezon koji prati liniju tela, takođe uz zvonaste nogavice. U ovom slučaju bitno je obratiti pažnju na dezen kako ne biste postigli suprotan efektat od željenog.

 

Pročitajte više na sledećoj strani...

 

 

Ukoliko su vaš odabir ipak haljine, obratite pažnju i na to da je veoma bitna udobnosti i to kako se u njoj osećate. Ipak, uživanje sa prijateljima primarno je na maturskoj večeri.

 

 

????@jelenastefanovicstudio @uhstaubner @kristinabekvalac @abramovicm ...

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Po uzoru na pevačicu Natašu Bekvalac možete zablistati bez pokazivanja oblina i dubokih dekoltea.

 

Dugačka haljina poput one koje su nosile Rimljanke, uz dobru frizuru i komad nakita pu su pogodak za vaše prvo veliko slavlje.

 

makonda-tracker