vaše malo blago

Otvorite vaš garderober i odaberite: Ovih 7 komada odeće imaju vanvremensku moć da izgledate potpuno šik

0

Ako razmišljate o čišćenju ormara kako biste napravili mesta za nove trendi komade koje ste upravo kupili, treba dobro razmisliti o tome što zaista treba baciti, a šta sačuvati.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako razmišljate o čišćenju ormara, trebalo bi da znate koje odevne komade nikada ne biste smeli baciti. Bez obzira o kom je godišnjem dobu je reč, ove komade svaka žena treba čuvati.

 

Lako i efektno: Najpraktičnijih 7 pravila šminkanja za žene koje nose naočare

 

1. Prvi dizajnerski komad koje ste priuštili

Ljubiteljke mode vrlo dobro znaju osećaj uzbuđenja koji žene obuzme u trenutku kada kupe svoj prvi dizajnerski komad, za koji su marljivo štedele i po nekoliko meseci. Bez obzira na to jesu li to brendirane cipele, torba ili haljina izašle iz mode, sačuvajte ih kao podsetnik na to koliko ste marljivo radili da biste ih priuštili.

 

foto: Instagram

 

2. Omiljena vintidž majica

Ako imate kolekciju majica koje čuvate još od rok koncerta iz mladosti ili pak one koje ste kupili na putovanjima, dobili od dragih prijatelja ili one s omiljenim crtanim likom koje čuvate još od detinjstva, nemojte ih bacati. Mogu poslužiti kao gornji deo pidžame ili ih možete nositi uz sako i farmerke, a i ove sezone svedoci smo pomame za takvim majicama.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker