fashion tajne

Nisu vam neophodni milioni da biste izgledali kao zvezda: Uz ove trikove, čak i obična bela majica može biti komad sezone

0

Nijedan garderober ne može biti potpun bez klasične bele majice, zar ne?

foto: Instagram
foto: Instagram

Ovaj must have modni komad može se nositi na bezbroj raznih načina, uklapa se u baš svačiji stil i odgovara gotovo svim prilikama. Uglavnom se ne radi ni o nikakvom skupom odevnom komadu, jer u ponudi ih je toliko, da možete birati cenu koja vam najbolje odgovara. Ali osim cene, važan je i njen kroj, jer ne odgovara svakome ista majica.

 

Lukav modni izbor Kim Kardašijan: Majica u kojoj struk izgleda čak 3 PUTA TANjE (i figura dobija oblik peščanog sata)

 

Glavnu reč u tome vodi vaš oblik tela, prema kojem vam laska i određeni model bele majice. Otkrijte koji najbolje pristaje vašoj građi...

 

# Uska ramena

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Ako vam je gornji deo tela, tačnije područje ramena, jako usko, najbolje će vam pristajati najobičnija bela majica s malim otvorom i bez kragne. Ovaj, takozvani crew-neck model vizualno će izbalansirati vaše proporcije, odnosno uskladiti gornji i donji deo tela.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

# Široka ramena

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on


Ako ste, pak, malo širi u ramenima, onda nabavite majicu s malo većim i dubljim, okruglim izrezom oko vrata. Pokažite deo ramena, ili ključne kosti, kako biste stvorili iluziju ženstvenije i nežnije siluete.

 

Ništa ne otkriva, a veoma je provokativna: Haljina koja je očarala Njujorčanke ovog leta vlada ulicama Beograda (FOTO)

 

# Velike grudi

 

 

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

 

Ženama s većim grudima najbolje će stajati bele majice s V-izrezom, ali ne dubokim, već suptilnim. Takođe, trebali biste izbegavati zatvorene majce, kakve se preporučuju devojkama s uskim ramenima.

 

# Male grudi

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Želite da skrenete pažnju od svoje dečačke građe, birajte bele majice s detaljima na džepovima ili natpisima na strateški postavljanim mestima. Takođe, izaberite neki malo širi model i svakako izbegavajte pripijene.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

#  Građa u obliku jabuke

 

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

 

Ako ste grđene poput jabuke, najbolje će vam pristajati bela majica A-kroja, koja pada preko torza i prekriva sve vaša sitne nedostatke. Odgovaraće vam i model zvonolikog kroja, a izbegavajte one koje se sužavaju u dnu.

 

Rapsodija u belom: Modni stručnjaci tvrde da je ovo najdominantnije izdanje Melanije Tramp ikada (FOTO)

 

# Peščani sat

 

 

A post shared by Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) on

 

Ako ste građeni poput peščanog sata, ne želite prekriti svoju ženstvenu figuri i uvek biste trebali birati uske modele. Naravno, nećete kupiti majicu koja vas stišće, već neku koja savršeno ističe vaše obline. Takođe, kupujete li belu majicu za svaki dan, preporučuje se da izbegavate duboki dekolte.

 

# Sitna građa

 

 

Sigurno ste već puno puta u prodavnicama naišli na majice koje se pri dnu vežu u čvor, a upravo takvi modeli odlično stoje niskim, sitnim devojkama. Takođe, u ovu kategoriju spadaju i kraće majice, a ono što biste trebali da izbegavate u širokom luku su tunike i dugačke majice, koje ipak možete spasiti svezavši ih u čvor.

 

makonda-tracker