Rađena specijalno za nju

Nežna bajka Natali Portman: Duga haljina od pliša za prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja (FOTO)

0

Tri meseca nakon što je na svet donela ćerkicu Amaliju, Natali Portman pojavila se u javnosti i još jednom dokazala da je jedna od najstilizovanijih dama sa strane scene...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata po besprekornom damskom stajlingu, lepa Natali stavila nam je do znanja zašto po pitanju ovog stila ona ubedljivo vodi na listi onih najbolje obučenih, piše Elle. Povom proslave njene najnovije kampanje lepa Amerikanka jevrejskog porekla ugostila je na jugu Francuske, zajedno sa francuskom kućom 150 zvanica u prelepom Château de la Colle Noire, dočekujući goste u izuzetno elegantoj toaleti.

 

Opravdani izostanak sa dodele Oskara: Upoznajte ćerkicu Natali Portman!

 

Duga haljina od pliša u tamno plavoj boji, rađena je specijalno za Natali! Dizajneri su duboko dekoltiran model golih ramena za nju prepravili upravo u njenom stilu, te je laskava večernja haljina poprimila oblik balske i naravno vrlo damske - sa klasičnim V izrezom koji otkriva ključne kosti i rukavima koje krase popularni karneri.

 

Ovako bajkovito izdanje ispratila je svedena, ladylike frizura, te je glumici falila još samo tijara ne bi li u potpunosti izgledala poput princeze.

 

makonda-tracker