koje vam se najviše dopadaju?

Udobne, praktične i ULTRAMODERNE: Ovo su najlepše cipele za prelazno doba godine (FOTO)

0
Predstavljamo vam modele cipela kojima ćete teško odoleti tokom aktuelne sezone.
foto: Instagram
foto: Instagram

Uveliko je počeo onaj period godine kada nam je glavni jutarnji problem šta obuti taj dan, jer čizme više ne dolaze u obzir, ali još uvek nije dovoljno toplo za sandale i gole prstiće, piše Cosmopolitan.

 

7 modela o kojima se priča: Ultraseksepilne gladijatorke - besmrtni trend kojem nećemo odoleti ni ovog leta (FOTO)

 

Upravo se zato i svakog proleća svi iznova zaljube u patike, ali postoje i drugi modeli obuće, koji su kao stvoreni za prelazi period. A najpopularniji model sezone definitivno su takozvane slingback cipele, s otvorenom petom.

 

 

A post shared by LUXE SHOPPER (@luxeshopper) on

 

Naime, njihov crni model s belim trakama zaludeo je trendseterke širom sveta, a srećom, trend su prepoznali i povoljniji brendovi, koji su slične modele ponudili u kolekcijama za proleće 2017. godine.

 

 

A post shared by Paul Andrew (@paulandrew) on

 

Cipele s otvorenom petom super idu s lepršavim suknjicama i prolećnim haljinama, a zbog zatvorenih prstiju sigurno nećete u svemu tome izgledati kao da idete na plažu. Super se kombinuju i s farmericama, pogotovo modelima s kraćim nogavicama, kao i sa pantalonama i kilotama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

 

A post shared by Stuart Weitzman (@stuartweitzman) on

Ako još uvek niste spremne i otkriti ni pete, odvažite se i iskombinujte ih s nekim zanimljivim čarapicama ili čarapama u boji kože, koje se neće ni videti. Birajte između raznih visina potpetica, oblika i boja, a u velikoj ponudi modnih brendova, sigurno će svako naći nešto za sebe.

 

Ove sezone, trendseterke su opsednute PAPUČAMA: 10 modela koji će se nositi GODINAMA (FOTO)

 

 

A post shared by Paul Andrew (@paulandrew) on

 

U svakom slučaju, proleće će vam biti puno opuštenije kad znate da u cipelarniku imate jedan idealan par, baš za ovaj prelazni period.

 

 

A post shared by Paul Andrew (@paulandrew) on

 

makonda-tracker