Nemate ideju?

IT prolećne kombinacije za maj: 7 varijanti za sve prilike! (FOTO)

0
Svi u ormaru imamo stvari u kojima se osećamo kao najbolja verzija sebe, a koje dugo nismo poneli...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oživite svoj stil i usnulog ekscentrika u vama, piše Elle. Jarke boje nikada nisu bile privlačnije - roze, narandžasta, metalik srebrna ili zlatna? Koja vam najlepše pristaje?

 

Njihov stil je specifičan i teško se kopira: Monika Beluči i Amal Kluni kao kraljice stila (FOTO)

 

Na primer, lagani mantili, tri-četvrt pantalone, ravne patike, neodoljivi široki krojevi, plisirane suknje i zvonasti rukavi - odaberite koji trend se najbolje uklapa u vaš stil i zračite posebnošću tokom ovih toplih dana.

 

1. Neobičan mantil i iscepane farmerke

 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Ako se odlučite za jedan upadljiv i ekscentričan komad, kombinujte ga sa jednostavnim stvarima, kako biste sačuvali minimalizam kombinacije i kako bi neobičan odevni komad došao do punog izražaja.

 

2. Odelo u sportskoj kombinaciji

 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Ko kaže da su odela simbol uglađenog, strogo elegantnog stila? Odaberite široko odelo koje izgleda neobavezno, izvucite iz ormara običnu belu majicu kratkih rukava, obujte bele patike i krenite u vikend avanturu!

 

3. Karirano ne izlazi iz mode

Na piknik sa porodicom i prijateljima ne krećite bez ''korpe'' koju su modni dizajneri potpuno prilagodili vašim modnim afinitetima i očekivanjima. Ponesite stari karirani mantil, na primer, jer on se vraća u modu, i kombinujte ga sa špicastim cipelama. Krenite u prirodu sa stilom!

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker