teška za nošenje

Viktorija Bekam je ovoj suknji vratila slavu: Dodaje bar 3 centimetra u struku, ali je IPAK nose sve devojke u Beogradu (FOTO)

0
Sve što vam treba ovog leta je jedna ovakva suknja
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko želite da obnovite svoju garderobu nekim klasičnim modelom, odaberite laganu, lepršavu plisiranu suknju i nećete pogrešiti. Ovaj komad vratio se u velikom stilu na modnu scenu, tako da dominira u najnovijim kolekcijama najpoznatijih svetskih kreatora.

 

Izbor je veliki, sa faltama različitih širina, ravnim ili "stepenastim", tako da ćete sigurno pronaći model koji odgovara vašoj građi.

 

Glavni trend sezone: 4 bluze s karnerima koje će ovog leta osvojiti ulice Beograda (FOTO)

 

Bilo da je od šifona, svile ili nekog modernog "metalik" materijala, zavodljivo kratka ili romantično duga, plisiranu suknju možete da nosite u gotovo svim prilikama. Ovaj praktičan komad odeće možete da kombinujete na različite načine, ali imajte u vidu da vizuelno dodaje centimetre oko struka.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Ovu suknji već smo u nekoliko prilika viđali na kraljicu stila Viktoriji Bekam. Uvek je kombinuje uz visoke potepetice i neizostavno bluzu upaše u suknju. 

 

Ovo je JEDINI PAR obuće koji vam treba ove sezone: Nosi se uz trenerku, ali i uz svečane komade, a poznate dame su ga već pazarile (FOTO)

 

Ono što je zanimljivo jeste da Viktorija uvek nosli plisirane suknje koje su rizične midi dužine, kao i da je u sve tri kombinacije birala  jednostavne bele bluze kako bi plise došao do izražaja.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

Džej Lo ponela je plisiranu haljinu, a kako bi izbegla tih nekoliko santimetara viška u predelu struka, potrudila se da  haljina bude sečena tik ispod grudi.

 

Ova preuska haljina IDEALNA je za dame sa viškom kilograma: Plus size manekenka srušila modno pravilo koje punije dame poštuju decenijama (FOTO)

 

foto: Profimedia

Nastavak na narednoj strani...

 

 

Takođe, ova suknja je ultimativni hit na društvenoj mreži Instagram, a ukoliko niste sigurni kako da nosite plise, inspiraciju potražite u galeriji.

 

1 / 3 Foto: Instagram
makonda-tracker