modna inspiracija

Njih ćemo nositi narednih nekoliko sezona: 5 modela patika koji su napravili BUM, a nekih od njih još nema u prodaji! (FOTO)

0
Na društvenim mrežama se munjevito šire fotografije patika koje će definitivno obeležiti 2017. godinu.
foto: Profimedia

Ukoliko još uvek niste odlučili koje će patike naglašavati vaše sportske odevne varijante ovog leta, predstavljamo vam modele o kojima društvene mreeže bruje već mesecima.

 

Ona čini da patike izgledaju bolje od štiklica: Viktorija Bekam u izdanju koje nikad nećete zaboraviti! (FOTO)

 

Model: Parley x adidas UltraBOOST

 

 

A post shared by Arisa Yoon (@arisayoon) on

 

Zašto ih svi željno iščekuju? Ne samo što ovaj model privlači pažnju dizajnom nego ćete nošenjem ovih patika učiniti uslugu planeti! Naime, ove patike napravljene su od recikliranih materijala, odnosno u njih je utkana plastika izvađene iz okeana.

 

Modnim ludostima nema kraja: Evo zašto su ove patike najskuplje NA SVETU (FOTO)

 

Model: Nike Air Presto Safari Pack

 

 

A post shared by Fresh Snkr (@fresh_snkr) on


Zašto ih svi željno iščekuju? Dizajn inspirisan afričkom divljinom, print koji je od sredine osamdesetih neprestano u modi i efektne boje - tri dovoljna razloga da zaljubljenice u modu polude za ovim patikama!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Model: FENTY PUMA Bow Sneaker by Rihanna

 

 

A post shared by PUMA (@puma) on


Zašto ih svi željno iščekuju? Ovaj model odlikuje klasičan Trinomic stil, ali daleko od toga da su one obične - prekrivene su satenom, a posebno zanimljiv detalj je satenska mašna. Kao da sve to nije dovoljno, potpisuje ih Rijana!

 

Ovaj dečak je postideo ceo svet: Zadirkivali su ga jer nema moderne patike, a on im je očitao lekciju! (VIDEO)

 

Model: NEIGHBORHOOD x Vault by Vans

 


Zašto ih svi željno iščekuju? Zanimljiv model je idealan omaž osamdesetim godinama prošlog veka i trendovima koji su tada nastali. Najinteresantniji detalj je šahovnica, a ove patike se mogu naći i u crveno-beloj i u crno-beloj varijanti.

 

Model: Feature x Diadora N9000 Strawberry

 

 

A post shared by feetzi.com (@feetzi_official) on


Zašto ih svi željno iščekuju? Dominacija svetloroze boje očarala je sve zaljubljenice u nežnije tonove kada je reč o obući. Kao što i samo ime kaže, ovaj model inspirisan je - sladoledom od jagode. Idealno za leto, zar ne?

makonda-tracker