čipka, šljokice, minići

Ona stilom krši SVA pravila: Da li je najkontroverznija evropska prva dama dostojna ove titule? (FOTO, ANKETA)

0
O Brižit Tronje, supruzi Emanuela Makrona, češće se piše kao o učiteljici koja se udala za svog učenika nego kao o ikoni stila. To će se uskoro promeniti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šezdesetčetvorogodišnja Brižit ne igra po pravilima. Nova prva dama Francuske ima 64 godine, što znači da je čak 25 godina starija od svog supruga. Štaviše, kada je Makron bio petnaestogodišnjak, bio je njen đak. Danas je Tronjeova baka sedmoro dece i prva dama jedne od najlepših zemalja na svetu.

 

O njihovoj neobičnoj ljubavnoj priči bruji ceo SVET: Otkriveno zašto se predsednik Francuske oženio svojom UČITELJICOM! (FOTO,VIDEO)

 

Njeno neobaziranje na norme očigledno je i ukoliko obratite pažnju na njen stil. Atraktivna Brižit izgleda ujedno i kao trendi baka i kao party devojka, i kao dama s kojom možete da popričate o slikarstvu i kao neko ko je glavna zvezda karaoke večeri!

 

Tako su se mnogi svetski mediji čudili fotografijama Brižit Tronje u kožnim pantalonama, koje je kombinovala sa salonkama i boho maramom. Međutim, to nije ništa u odnosu na svetlucave čarape koje su u štampi nazvane skandaloznim, a koje je supruga Emanuela Makrona ponela s kratkom haljinom od čipke.

 

Neke od njenih najzanimljivijih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Malo koji modni znalac bi ovakve kombinacije preporučio bilo kome, a kamoli jednoj prvoj dami - ipak, kada se Brižit pojavi u ovakvom autfitu, svi ostaju bez daha.

 

 

 

 

 

makonda-tracker