modni imperativ

Ovo je JEDINI PAR obuće koji vam treba ove sezone: Nosi se uz trenerku, ali i uz svečane komade, a poznate dame su ga već pazarile (FOTO)

2
Svaka sezona sa sobom donosi nove modne trendove, a ovog puta u prvom planu je nešto sasvim neočekivano, eklektično, ekscentrično i apsolutno savršeno
foto: Profimedia, Story arhiva
foto: Profimedia, Story arhiva

Naime, ovog proleća i leta papuče su apsolutni must have i poželjne su kako u dnevnim tako i u večernjim odevnim kombinacijama. Međutim, nije reč o običnim, već viđenim papučama, nego o onima koje, u neku ruku spajaju nespojivo - krzno i prevashodno letnju obuću.

 

Krznene papuče (furry slides) izuzetno su prijemčive na prvi pogled, međutim, mnoge žene se ustručavaju da investiraju u ovaj komad jer nisu sigurne kako i kada bi ga nosile.

 

Kortni Kardašijan predstavila trend dalek od pristojnosti i dobrog ukusa?! Gornji deo bikinija će se ove sezone nositi OVAKO (FOTO)

 

Verovale ili ne, ovaj ekscentričan, ali eklektičan komad obuće možete kombinovati sa svim i svačim. Od dnevnih i sportskih, preko večernjih i elegantnih izdanja.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Kim Kardašijan koja uvek rado ponese aktuelne trendove uklopila je crne krznene papuče sa iscepanim skinny jeansom i crop duksom. Idealna kombinacija za šetnju, šoping ili lenčarenje sa jačom polovinom.

 

Jelena Karleuša ju je pazarila pre Bele, Điđi, Kendal... Najveći trend 2017. godine će vam se SIGURNO dopasti (FOTO)

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

Nastavak teksta na narednoj strani...

 

 

 

Sa druge strane, atraktivna Tamara Paunović pojavila se na jednom modnom događaju u crnom odelu, a na opšte iznenađenje umesto visokih potpetica, Tamara je ponela bele krznene papuče. Crveni ruž, neobavezno vezana kosa i zlatna cluth torba upotpunili su njen savršeni outfit.

 

Sve Beograđanke ih imaju, ali ih POGREŠNO nose: Zorannah objasnila kako se nosi ULTIMATIVNI TREND SEZONE (FOTO)

foto: Promo

 

makonda-tracker