provokativno

Kortni Kardašijan predstavila trend dalek od pristojnosti i dobrog ukusa?! Gornji deo bikinija će se ove sezone nositi OVAKO (FOTO)

0
Nikada vam nije ni palo napamet da bikini može da se nosi na više načina, a jedan on njih se, prema mišljenju konzervativnijih dama, graniči sa dobrim ukusom...
foto: Instagram
foto: Instagram

Sestrama Kardašijan, čini se, nikada ne manjaka inspiracije kada je reč o trednovima. Taman kada smo pomislili da smo videli i nosili sve što je poteklo od najpoznatijih sestara na svetu, jedna od njih nas iznenadi do sada neviđenim outfitom ili već viđeni ponese na totalno drugačiji način.

 

Poznate dame su već presudile: Zaboravite seksepilne toplese, ove godine se nose OVAKVI kupaći kostimi (FOTO)

 

Ovog puta, Kortni je predstavila jedan veoma čudan trend koji je primenila na najmanji odevni predmet - gornji deo kupaćeg kostima.

 

Nastavak na narenoj strani...

 

 

Bikini  spada u one odevne predmete za koje smo mislili da ne postoji alternativa kada je reč o njihovom nošenju, pa su ih sve dame "nadograđivale" asesoarima za plažu.

 

Međutim, Kortini je gornji deo kupaćeg kostima ponela totalno drugačije, a verujemo da će ovaj trenda iskopirati samo najhrabrije devojke.

 

Bikini je prošlost i one to znaju: Bez ovog kupaćeg ne smete da krenete na more (FOTO)

 

 

A post shared by Kuwtk???????? (@kimwestblog) on

 

Nastavak na narenoj strani...

 

 

 

Na vrelom selfiju, "donji dekolte" je u prvom planu i očigledno je da joj se bikini nije slučajno "podigao". Jedino je nejasan način na koji se kontroliše granica podizanja bikinija i kako da se dame osiguraju da se u nekom trenutku gornji deo neće podići i otrkiti previše?

 

Nema boljeg načina da na plaži izgledate kao seks bomba: Bikini dijeta skida višak sa stomaka, kukova i zadnjice

 

Šta vi mislite: da li će ovaj trend na granici dobrog ukusa zaživeti ovog leta i u Srbiji. 

 

 

makonda-tracker