Super alternativa

Francuskinje poručuju: Helanke su NEDOPUSTIVE za dame sa stilom, umesto njih - ponesite 1 od OVE 4 stvari (FOTO)

0
Bez obzira na udobnost i na to što je trenutno zaista veliki trend odevati se apsolutno sportski, postoje četiri komada odeće koji menjaju helanke i veoma će vam se dopasti.
foto: Promo
foto: Promo

Otkako je sportski stil počeo da se vraća u modu, trend helanki je oživeo, te se iz teretane preneo i na ulicu, piše Elle. Sumnjičave pred ovim fenomenom, četiri blogerke i veoma urbane Francuskinje obrazložile su zašto ne nose helanke, kao i šta nose kako bi ih zamenile.

 

1. Kenca Sadun-Elglui

 

A post shared by KenzaSMG (@kenzasmg) on

Umesto helanki, kada želim da se osećam udobno, radije biram neobičnu trenerku. Helanke za mene nisu elegantne, ali volim da ih nosim u teretani."

2. Sara Nait

 

A post shared by Sarah Nait (@sarah_nait) on

Ne mogu da pričam u ime svih Francuskinja, ali pretpostavljam da su helanke ovde sinonim za prost ukus. Granica između sportske i opuštene odeće je zaista tanka. Ako želim da obučem nešto usko, biram kožne pantalone ili uske farmerke.

Francuski trik za punije usne uz koji ćete izgledati poput Brižit Bardo (VIDEO)

A ako mi je udobnost na prvom mestu, onda se odlučujem za široki model pantalona. Ne nosim helanke jer ih i dalje smatram odećom za trčanje i vežbanje. Kada su ušle u modu, osećala sam se pomalo konzervativno i zatvoreno zbog neprihvatanja tog trenda, ali to sam ja."

3. Tifaini Ogusto

Žene u Francuskoj i dalje imaju tu ideju da su helanke vezane samo za sportske aktivnosti. Umesto njih, nosim farmerke. Ne osećam se dobro kada nosim helanke jer su uske i stežu me. Imam dva para i nosim ih samo kada sam kod kuće."

4. Tokyobanhbao

 

A post shared by Tokyobanhbao (@tokyobanhbao) on

Ne nosim helanke jer sam ih, s godinama, iznosila uz haljine. Sada ih nosim samo u teretani. Kada želim da nosim nešto udobnije, nosim boyfriend farmerke."

( Izvor: Elle.rs Priredila: Tara Đukić )
makonda-tracker