ne prestaje da inspiriše

Prelepo, trendi i nadasve udobno: Amal Kluni jednom šetnjom održala modnu lekciju svim budućim mamama (FOTO)

1
Malo kojoj trudnici je do nošenja visokih potpetica i višečasovnog doterivanja, a Amal Kluni nam je pokazala da to nije neophodno da bismo izgledale glamurozno.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad je potvrđena vest da supruga Džordža Klunija čeka blizance, njenoj armiji obožavateljki koje prate svaki njen korak u potrazi za modnom inspiracijom pridružila se još jedna grupa - trudnice!

 

Elegantna trudnica, Amal: Glavni razlog zašto NIKO ove večeri nije ni registrovao Džordža Klunija (FOTO)

 

Poznata advokatica poznata je po svom besprekornom stilu, pa je bilo očekivano da će ona videti drugo stanje kao odličnu priliku za eksperimentisanje. Ipak, iako su mnogi očekivali da će Amal nastaviti da ponosno korača na visokim potpeticama, ona je nedavno pokazala da joj to nije neophodno da bi uvek izgledala kao milion dolara.

 

Lepa Amal je, naime, tokom kratke šetnje Parizom pre dva dana ponela toliko efektnu kombinaciju da je već danima njen stil jedna od vodećih modnih vesti u svetu - uprkos tome što je pre nekoliko dana održana 89. dodela Oskara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Klunijeva je odabrala haljinu iznad kolena, ukrašenu floralnim motivima, kojom dominiraju crno-beli tonovi. U kombinaciji s kaputom iste dužine i nešto smelijim dizajnom, ovo je idealan look za šetnju svetskom prestonicom mode!

 

Čim su se prvi put pogledali, znali su da će ostariti zajedno: Ljubavna priča Džordža i Amal Kluni – dokaz da bajke postoje (FOTO)

 

Ono čemu se svetski mediji posebno dive jeste Amalin odabir obuće. Jednostavne, udobne i ravne čizme s jačim đonom, kakve verovatno svaka žena ima, dopuštaju ovoj lepoj trudnici da uživa u šetnji i, zahvaljujući pravoj kombinaciji, izgleda spektakularno!

makonda-tracker