jedna reč - glamur!

Dženifer je imala minđuše od 9,5 miliona dolara, a NIKO nije gledao u njih: Najlepši nakit na dodeli Oskara ponela je čudesna Šarliz Teron! (FOTO)

0
Zahvaljujući najlepšim minđušama koje smo proteklih godina videli, jedna od najgracioznijih i najprivlačnijih žena na svetu bukvalno je sijala svakog trenutka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukupna vrednost nakita koji je za 89. dodelu Oskara ponela njena koleginica Dženifer Aniston iznosi više od 10 miliona dolara, ali joj to nije previše vredeno - društvene mreže i modni kritičari pišu isključivo o nakitu Šarliz Teron.

 

Look za dodelu Oskara o kojem će se još dugo pričati: Čik pogodite šta na ovoj fotografiji je koštalo 10,7 miliona dolara! (FOTO)

 

Lepa glumica ponela je jednostavnu haljinu koja ostavlja snažan utisak svojim metalik prelivima boja, ni njega frizura nije bila preterano glamurozna (ume to Šarliz i mnogo bolje), ali zahvaljujući ovako moćnom nakitu - ona je možda i pobednica nezvaničnog takmičenja u stilu koje se podrazumeva na ovakvim svečanostima.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ona je, naime, prošetala noseći na ušima dijamantske minđuše uglednog brenda Čopard, koji se bavi izradom luksuznog nakita. Tačna cena ovih naušnica još uvek nije poznata, ali mediji pišu da su napravljene od osamnaestokaratnog zlata i da su dijamanti u jednoj dvadesetpetokaratni, a u drugoj dvadesetšestokaratni. Takođe je zanimljivo da jedna od njih ima oblik suze, dok je druga u obliku srca.

 

Žene širom planete žude za njim, a Šarliz Teron ga – ne podnosi

 

Teronova je oduševila modne znalce, ali je uspela i da nasmeje korisnike društvenih mreža, koji komentarišu da glumica očigledno ima veoma jake uši, da vrede više nego njihove kuće i pitaju se šta to drži Šarlizine uši.

 

 

makonda-tracker