Sara Džesika Parker reklamira stilizovane računare

0
Popularna glumica Sara Džesika Parker biće zvezda nove reklame u okviru globalne kampanje kompanije Hewlett-Packard Stvarno lični računar, a film Seks i grad 2 u prvi plan izbacuje njihove nove proizvode
foto: promo
foto: promo

Prolećna kolekcija proizvoda kompanije Hewlett-Packard biće predstavljena kao tech couture u drugom nastavku filma Seks i grad čija je premijera zakazana za 27. maj u SAD. Na ovaj način Hewlett-Packard započeo je saradnju sa kompanijom Warner Bros. Pictures. Glavna glumica i jedan od producenata ovog filma Sara Džesika Parker pojavljuje se u reklami predstavljajući samu sebe – sofisticiranu, energičnu ženu koja koristi HP računar za različite uloge koje igra u životu: od majke, dizajnera, do filmskog producenta, uvek sa beskrajnim stilom.

Hewlett-Packard je vodeća kompanija kada je u pitanju spajanje mode i tehnologije, još od kada je na modnoj pisti predstavio HP Mini Vivienne Tam prenosivi računar tokom revije Vivienne Tam 2008. godine na New York Fashion Week-u. Predstavljanje prvog svetskog modnog dodatka pokrenulo je globalno usmerenje ove kompanije ka modi, što je dovelo i do saradnje na filmu Seks i grad 2.

Ovaj film biće premijerno prikazan domaćoj publici 1. juna.

makonda-tracker