Zalaže se za uvođenje različitosti u modnu industriju

Ćerka slavnog holivudskog glumca pokorila Vog kao plus sajz manekenka: Svako može da bude seksi! (FOTO)

0
Ona ponosno pokazuje svoje obline, i tako se bori za prava žena. Italijanski Vog nije joj odoleo, a nećete ni vi...
foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka holivudskog glumca Endija Garsije, Alesandra Garsija Lorido, ima 25 godina i već polako ali sigurno gradi karijeru plus sajz modela. Njene fotografije našle su se i u italijanskom "Vogu".

Lepa Alesandra nosi konfekcijsku veličinu 40, a do sada je radila za mnoge internacionalne brendove. Međutim, ono što Alesandru odvaja od ostatka devojaka poput nje je činjenica da je pozitivnim stavom stekla je hiljade obožavatelja na Instagramu.

 

Bjuti revolucija koja je okupila najbolje modele, a uvredila sve ostale žene na svetu: Nadamo se da je ovo samo jedna od onih loših šala... (FOTO)

 

Alesandra je do sada radila kampanje za "Lejn Brajant", brend veša "Simply Be i Wet’n’Wild", a u intervjuu za magazin "Slink" poslala je snažnu poruku svim ženama širom sveta:

Želim da se žene svih veličina osećaju dobro jer je to način da proslavimo različite tipove tela i pokažemo da svako može da bude seksi i samouveren u svojoj koži", rekla je.

Alesandra se zalaže za uvođenje različitosti u modnoj industriji, pa je tako pisala otvoreno pismo njujorškoj Nedelji mode, u kojem je apelovala da angažuju manekenke različite veličine.

makonda-tracker