Podigla se ogromna prašina

Bjuti revolucija koja je okupila najbolje modele, a uvredila sve ostale žene na svetu: Nadamo se da je ovo samo jedna od onih loših šala... (FOTO)

0
Iako još nije ni izašlo, martovsko izdanje slavnog "Voga" izazvao je reakcije kakve nikako nisu bile očekivane.
foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Naslovnica izdanja je s naslovom "Revolucija lepote", a po njima, tu revoluciju predvode: Điđi Hadid, Ešli Grejam, Kendal Džener, Advoa Aboa, Liu Ven, Vitoria Sereti i Iman Hamam.

 

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

Mađutim, umesto da se dive tolikoj lepoti na jednom mestu, fanovi su odmah krenuli da traže greške...

Šta se događa s rukom Điđi Hadid? Očigledno je fotošopirana", primetili su odmah, a u nastavku došli do zaključka da je na ovoj slici ipak najproblematičnija Ešli Grejam.

Ešli je plus sajz model, poznata po svojim oblinama, koje za ovu priliku izgleda ipak nisu bile dobrodošle u svom punom sjaju. Ona je jedina među ovim lepoticama koja ruku drži spuštenu na butini, a izgleda da su joj, kako bi je "stanjili" dodali i belu prugu na šorts.

 

10 neprevaziđenih: Ovo su modni fotografi koji su oblikovali fotografiju kakva je modnoj industriji poznata danas (FOTO)

 

Kao dokaz se ističe slika sa snimanja koju je sama Ešli podelila na svom Instagram profilu.

 

@voguemagazine

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Rezultat je gomila komentara koji poručuju:

Sram vas bilo!"

Moderna žena ne izgleda tako, sve su previše mršave i izgledaju isto. A što se tiče plus sajz devojke - to je ponižavanje."

Ovo je loša šala i mnogo sam tužan i razočaran činjenicom da ste sa svojom istorijom i uticajem ovo izabrali za svoj manifest."

makonda-tracker