Kombinacija koja je privukla svu pažnju

Uprkos niskim temperaturama, u ovoj letnjoj haljini omađijala je Pariz: Ledi Kiti Spenser, slika i prilika pokojne princeze Dajane (FOTO)

0
Najstarija ćerka 9. grofa Spensera je čest posetilac modnih revija, posebno brenda kojeg je začela najveća suparnica Koko Šhanel – Elza Šiapareli još u tridesetim godinama prošlog veka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ledi Kiti Spenser pokupila je sve simpatije na reviji Šipiarelija (Schiaparelli) u sklopu Nedelje visoke mode u Parizu u letnoj haljini ovog slavnog brenda.

 

foto: Profimedia

Britanka je sedela u prvom redu na predstavljanju nove kolekcije za proleće / leto 2017. i kao i njena slavna tetka, princeza Dajana, pre svega izgledom pokazala je koliko voli modu.

 

Flertovanje i tračarenja tokom ukusnih ručkova: Kuvar otkriva s kojom poznatom ličnošću je princeza Dajana REDOVNO uživala, i NEĆETE VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO, VIDEO)

 

Za posetu modnoj reviji odabrala je Šipareli živopisnu letnju haljinu do kolena i crvene štikle s potpisom Rodžera Viviera.

 

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Ova je kombinacija privukla posebnu pažnju s obzirom da su temperature u Parizu bile oko nule, a lepotica nije nosila kaput!

 

1 / 3 Foto: Profimedia
makonda-tracker