ostavlja bez daha

Šlic koji ne ostavlja prostor mašti: Adrijana Lima u haljini koju nose samo žene pune samopouzdanja (FOTO)

0
Jedna od najlepših žena na svetu je po ko zna koji put opravdala tu titulu svojom pojavom na jednom svečanom događaju u Ženevi.
foto: Promo
foto: Promo

U nude haljini sa dubokim prorezom koji dodatno naglašava seksepil, Adrijana Lima pobrala je sve pohvale na svečanom događaju u Ženevi, koji je upriličio IWC Schaffhausen, internacionalni brend koji se bavi proizvodnjom luksuznih satova, piše Elle.rs.

 

Ovakvu je još nismo videli: Potpuno OBNAŽENA Adrijana Lima zapalila internet! (FOTO)

 

Događaju su prisustvovale brojne važne i poznate ličnosti iz javnog života, međutim pojava brazilskog modela ostavila je sve u senci.

 

Ovo glamurozno izdanje Adrijane Lime, pored toga što je na visokom nivou, samoj manekenki stilski pristajalo je savršeno.

 

 

foto: Promo

 

Nude tonovi u kombinaciji sa taupe nijansom koja je zapravo jedna vrsta sive sa primesama braon boje, predivno su izgledali, ne samo u vidu ovog kroja svilene haljine, već su se odlično slagali i sa Adrijaninim tenom.

 

Haljinu potpisuje manje poznat brend po nazivom Cushnie et Ochs, a cena joj je 1.700 dolara. Za nas je ova cifra i dalje vrtoglava, ali za poznate ličnosti svakako nije, kada se uzmu u obzir cene svetski poznatih brendova u čijem izvođenju bi ovakav model koštao makar pet puta više.

 

Najlepša žena na svetu zgrozila fanove: Adrijana Lima priznala svoju prljavu naviku (FOTO)

 

Ovo je još jedan dokaz da ime ne diktira kvalitet ili zasluge pripadaju možda prelepoj Adrijani, kojoj ovaj model haljine stoji kao saliven da ne možemo prestati da se oduševljavamo iz kog god ugla je pogledamo.

 

 

makonda-tracker