Kreativno i originalno

Modni potez koji bi oduševio i Anu Vintur: Vesna Zmijanac je ovo odelo nosila pre 20 godina, a sada ga je ponela i Nikolija (FOTO)

0
Mlada pevačica i novopečena mama otškrinula je vrata ormara svoje mame Vesne Zmijanac i napravila pravi modni bum
foto: Profimedia, Damir Dervišagić
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Urednica američkog Voga i ona čije je ime neprikosnoveno kada je reč o modi, Ana Vintur, u više navrata je isticala da podržava recikliranje garderobe. Pod recikliranjem podrazumeva nošenje stvari koje su nekada nosile naše mame i bake, ali podržava da dame ukradu i neke komade iz očevih ili muževljevih garderobera.

 

Tvrdila je da je sama svoj stilista, a sada je uhvaćena u laži: Evo ko zapravo smišlja odevne kombinacije Kejt Midlton (FOTO)

 

foto: Profimedia

Upravo zato verujemo da bi je ovaj potez naše popularne pevačice impresionirao.

 

Naime, Nikolija Jovanović pojavila se u javnosti u belom odelu svoje majke Vesne Zmijanac, koje je folk zvezda nosila tokom 1996. i 1997. godine!


Pevačica je za snimanje novogodišnje emisije Lee Kiš obukla pantalone i sako stare 20 godina, iste one koje je njena mama nosila u spotu za pesmu „Da budemo noćas zajedno“, a potom i u još nekoliko televizijskih emisija.

 

London će ovo dugo pamtiti: Seksi je mala reč za Cecin stajling na večerašnjem nastupu (FOTO)

 

foto: Printscreen, Stefan Jokić

Nikolija je navikla da po kući nosi Vesninu garderobu, a ovo je prvi put da je za javni nastup pozajmila mamin komplet. Niko od Leinih gostiju nije provalio da Nikolija šeta pantalone i sako koji su stari skoro koliko i ona! Svi su joj hvalili stajling, a ona se samo smeškala.

 

Brilijantan potez, zar ne?

makonda-tracker