Niže uspehe

Svila, pliš, koža i čipka: Kolekcija Suzane Perić u koju su se svi zaljubili (FOTO)

0
Posle uspesnog proleća kada je imala četiri samostalne modne revije, Suzana Perić jesen je započela uspešnom revijom nove kolekcije pod nazivom "Parižanka" na Fashion Selectionu, 7. novembra.
foto: Promo
foto: Promo

Za svoju novu kolekciju kreatorka Suzana Perić inspiraciju je pronasla u Francuskom šiku, a već 12. novembra na SFW u Novom Sadu očekuje nas potpuno nova revija Suzane Perić, proleće - leto 2017, pod nazivom... Je t`aime.

 

Svi znamo da se moda svakodnevno menja, ali postoje neke odevne kombinacije koje su uvek moderne i žene ih se nikada ne odriču... Klasici uvek ostaju klasici to znaju sve žene sirom planete! Kolekcija je u izrađena u crno - beloj kobinaciji, od najkvalitetnijih materijala, svile, pliša, kože i čipke; obogaćena Swarovski kristalima, i krznom.

 

Suzana Perić poznata je širom regiona, deo je adresara modnih dizajnera i modnih sajtova širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Berlinskom Fashion Week-u i predstavi svoje kolekcije.

 

foto: Promo

Samim pojavljivanjem u Berlinu Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoju moć, uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo - kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

makonda-tracker