nepredvidiv potez

Da li biste je prepoznali na ulici u ovakvom izdanju? Ceca je prošetala bez trunke šminke, ali svi pričaju samo o OVOME (FOTO)

1
Popularna pevačica nas je navikla da je uvek viđamo u glamuroznim, prefinjenim i elegantnim izdanjima, a sada je prošetala u totalno neočekivanom izdanju o kome ne prestaje da se priča
foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić

Svetlana Ceca Ražnatović već godinama traje na našem estradnom nebu i upravo zato ima sebi svojstven i prepoznatljiv stil koji podrazumeva sofisticiranu i damsku garderobu.

 

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje su objavljivale svoje fotografije na kojima nisu našminkane, Ceca nije želela da prati ovaj trend.

 

Paparaci uhvatili Cecu u misterioznoj poseti: Po povratku iz Londona prvo je posetila NJEGA (FOTO)

 

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje su objavljivale svoje fotografije na kojima nisu našminkane, Ceca nije želela da prati ovaj trend, već je ostala verna sebi i svojim stavovima.

 

foto: Youtube Printscreen

Međutim, pojavila se fotografija na kojoj je Ceca u kućnom izdanju prošetala bez šminke, ali svi su pričali o plišanoj roze trenerci koja joj je fantastično stajala.

 

Dakle, nije poenta u komadima koje nosimo, već o stavu, a Ceca je ovim izdanjem to i dokazala.

 

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila istinu o svojim teškim trenucima: Nikad me žena nije povredila, uvek je to bilo neko muško (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker